DA LI JE MOGUĆE DA SE OVO DESITI U SLAGALICI? Ljudi šokirani ​​pitanjem, "dokle smo došli"
Printscreen

Popularni kviz „Slagalica” je u nekoliko navrata bio glavna tema društvenih mreža – nekada zbog takmičara koji su sve nervirali ili nasmejali, nekada zbog voditeljke i njenog naglaska, a sada i zbog pitanja koje je mnoge ostavilo u neverici .

Jedno od pitanja u igrici „ko zna zna“ glasilo je – „Koje je zanimanje slavnog šegrta iz Svetlića koji u jutjub klipu za njega i majstora Ljubu naručuje kafu od Milkice?“.

Takmičari se nisu ni javili da daju odgovore, a tačan je bio – kovač! Ubrzo su se društvene mreže „zagrejale” zbog ovog pitanja. I dok se većina čudi i pita da li je ovo pitanje iz opšte kulture i kako je moguće da se takvo pitanje našlo u ovakvom kvizu, drugi, uglavnom pripadnici mlađe generacije, bili su iznenađeni činjenicom da takmičari nisu znali odgovor.

Pogledajte snimak koji je objavljen pre 14 godina i ima skoro milion i po pregleda i preko 700 komentara, koji je sada napravio haos na mrežama!

"Ne znam šta je. Može li neko da objasni", "Dokle smo stigli, ako je ovo pitanje iz opšte kulture!", "Auuuuu, ako su neki milenijalci, čak i da razumem, ovo mora da se zna “, „Čekaj, sad bi ovo trebalo da bude nešto lako?“, „Prelako je za moju generaciju...“, samo su neki od brojnih komentara! 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading