čišćenje rerne
Foto: Printscreen/tiktok.com/additivefreelifestyle

 Dok neke žene vredno održavaju čistoću rerne svaki put nakon pečenja, druge odlažu taj posao koliko god mogu.

Postoji mnogo hemikalija koje mogu pomoći u uklanjanju zagorelih masnoća sa zidova rerne i rešetki, ali šta ako ne želite koristiti industrijske proizvode sa toksičnim sastojcima?

Džoana i Trejsi, dve domaćice koje eksperimentišu sa prirodnim sredstvima za čišćenje, vode zanimljiv Instagram profil, a jedan od saveta koji je oduševio mnoge odnosi se upravo na čišćenje rerne.

Sve što vam treba su dva do tri limuna. Jednostavno isecite limun na kriške i stavite ih u plići pleh, u koji ćete zatim dodati nekoliko čaša vode.

Uključite rernu na 200 stepeni Celzijusa i ostavite limun da deluje oko pola sata. Nakon toga, isključite rernu i pažljivo izvadite pleh sa limunom, piše espreso.rs 

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading