venčanje
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Da uoči venčanja može doći do raznoraznih situacija, nije nimalo strano, ali iskustvo ove žene definitivno nije bilo nešto što se moglo čekivati.

Naime, jedna žena došla je s koleginicom u Škotsku zbog venčanja, ali pošto su stigle dan ranije, odlučile su da prespavaju u hostelu blizu sale u kojoj će se održati ova svečana ceremonija.

Sutradan uoči njihovog polaska nisu mogla da pronađu taksi, pa se vlasnica pansiona ljubazno ponudila da ih odveze. 

Kako je objavila na Reditu, a preneo "The Sun", detalji venčanja mogu se slobodno nazvati bizarnim.

"Venčanje je bilo prelepo, puno keltskih običaja i divnih sveća. Družili smo se sa gostima, fotografisali sa mladencima, ali kada je došlo vreme za ručak, koleginica i ja smo shvatile da nešto baš tu i ne štima," ispričala je žena.

Kako je navela, kada su ušle u salu pred ručak, nisu mogle da pronađu svoja imena, a onda im je prišla osoba zadužena za planiranje venčanja i tražila njihove pozivnice na uvid.

"Nakon što nam je pogledao pozivnice, saopštio nam je da smo pozvane samo u crkvu i na piće dobrodošlice i da sada možemo da idemo kući. Najsitnijim slovima, na dnu pozivnice, zaista je pisalo da nas dve nismo planirane za večeru, ali da možemo kasnije da se vratimo na piće. Malo je reći da sam bila šokirana," dodala je ona.

Povređene i ponižene, odmah su napustile venčanje, trudeći se da ih niko ne vidi. Kada su stigle nazad u hostel, izjadale su se ljubaznoj vlasnici pansiona koja je saosećala s njima i ponudila da im spremi večeru koju nisu dobile.

Nešto posle sedam sati uveče, vlasnica pansiona ih je ponovo odvezla na proslavu, ali zbog onog što su tamo saznale, bolje da se nisu ni vratile.

"Kada smo ušle unutra, videle smo da su svi sem nas dve tamo i da su uveliko pijani. Shvatile smo da smo nas dve jedine koje nismo dobile večeru. Jedino smo nas dve bile izuzete iz cele ceremonije," ogorčeno je rekla žena.

Da zlo bude veće, koleginice su saznale da su bile pozvane na svadbu samo zato što je nevesti šef rekao da to učini jer je to pristojno.

"Mislile smo da smo prijateljice”, napisala je razočarana devojka. Kako je dalje navela, koleginica i ona se nisu dugo zadržale, a čim su napustile venčanje po drugi put, otišle su do lokalnog kafića i ludo se provele.

"Na kraju smo imale zabavnu noć sa meštanima. Stvarno su nam spasli dan na hiljadu načina," završila je svoju ispovest devojka.

(Kurir)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading