osveta
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Jedna Britanka je na sajtu Mumsnet podelila svoju tešku situaciju: njen muž joj je predložio otvoreni brak, što ju je emocionalno uništilo. Zbog karantina usled pandemije, nije mogla da ode, već je morala da ostane s mužem.

Muž je predložio da iznajmi stan gde bi živeo od ponedeljka do petka, viđajući druge žene tokom nedelje, dok bi vikendima bio sa porodicom.

Naglasio je da bi sa drugim ženama imao samo seksualne odnose, bez emocionalnih veza, i da bi finansijski brinuo o njoj i deci, čak predlažući kupovinu kuće na njeno ime radi sigurnosti.

žena traži savet

www.mumsnet.com/printscreen

 

Takođe je rekao da nema problema ako ona izlazi sa drugim muškarcima, ali bez seksualnih odnosa.

Žena je izrazila osećaj izdaje i konfuzije, posebno jer je nedavno rodila njihovo drugo dete. Pitala je muža da li je karantin uticao na njegov predlog, ali on je rekao da o tome razmišlja već nekoliko meseci.

Na kraju, podelila je svoje dileme i osećaj da bi možda trebalo da napusti muža ili da razmisli o njegovom predlogu kako bi porodica ostala zajedno.

Reakcije korisnika sajta bile su uglavnom negativne prema mužu, savetujući ženi da ga napusti jer zaslužuje bolje.

"Ne bi trebalo biti naivan oko toga koliki je on prevarantski gad. Reci mu da pakuje kofere, zaslužuješ više od ovog g******'' glasio je jedan od mnogih oštrih komentara korisnica sajta koje su bile složne u oštroj osudi ovog postupka.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading