Baka Joka Kutlača
Foto: Printscreen/youtube.com/tragovi istine

 Iako zdrava i jaka, više ne planira da se udaje.

Zbog svoje popularnosti i avanturističkog duha, uvek dobija poseban tretman – u autobusu joj ustupaju mesto, kod doktora je zovu preko reda, a u prodavnici joj opraštaju sitan dug. Ipak, primećuje ljubomoru drugih žena.

Joka se prvi put udala sa 23 godine, ali njen prvi muž bio je samo jedan od ukupno 17.

Prvi put je, kaže, otišla u zaprezi, konji su bili okićeni, pevalo se i veselilo.

..Bila je zima, ali nas je ljubav grejala. Moj prvi muž, pokoj mu duši, voleo me, mazio i pazio sve dok njegovi nisu počeli govorkati da sam ružna i da je on mogao oženiti lepše i bogatije cure. Odmah sam ga napustila i vratila se, neću da me ponižavaju.'' pripoveda Joka.

Nakon poslednjeg razvoda tokom rata, odlučila je da se više neće udavati. U svojim pričama često opisuje svoje brakove, mada neki sumnjaju u istinitost njenih reči.

Svaki njen brak imao je svoje specifičnosti. Prvi muž ju je voleo dok nisu počele kritike njegove porodice. Drugi muž, prezimenom Ždral, završio je u zatvoru zbog krađe bicikala. Svaki njen brak završavao se zbog različitih problema, od alkoholizma do kriminala.

Iako je maštala o srećnoj porodici, život joj je doneo drugačiju sudbinu. Sada živi sama u pustom selu, gde su kafane zatvorene, a škole prazne.

Joka je odlučna da se više ne udaje i da živi svoj život bez novih bračnih avantura.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading