devojka nestala sa broda
Foto: Printscreen/www.youtube.com/truly criminal

 Imala je 23 godine, a sada mnogi smatraju da se nalazi u nekoj od javnih kuća na Barbadosu.

Roditelji 27 godina tragaju za ćerkom koja je nestala na krstarenju. Sada su dobili fotografiju iz javne kuće koja je zaustavila sve. Ejmi je nestala 1997. godine dok je bila na krstarenju Rojal Karibijan Internacional.

Putovanje koje je trebalo da bude odmor pretvorilo se u noćnu moru jer se Ejmi nikad nije vratila kući. Prošlo je 27 godina, a porodica ne prestaje da traži bilo kakav trag o Ejmi.

Ejmi bi danas imala 50 godina. Njeni roditelji i brat su nudili nagradu od 25 hiljada dolara za svaku informaciju o njoj.

Priča je počela 21. marta kada je Ejmi nevoljno otišla na put sa roditeljima.

Trećeg dana putovanja, otišla je na zabavu sa bratom, gde je upoznala gitaristu benda Blue Orchid.

Poslednji put je viđena kako razgovara sa njim oko 3 ujutru.

Brat Bred je otišao u krevet, a Ejmi je ostala na ležaljci gledajući more. Otac ju je video kada se probudio između 5:15 i 5:30 ujutru, ali kada je ponovo pogledao oko 6 sati, Ejmi nije bilo.

Porodica je panično tražila Ejmi po brodu, ali posada nije odmah reagovala. Brod je pristao u luku Kurasao, a svi putnici su napustili brod. Kapetan je naredio pretragu broda tek sedam sati kasnije, ali bez uspeha.

Policija i obalska straža su takođe pretražili brod i okolinu, ali Ejmi nije pronađena.

Porodica Bredli je verovala da Ejmi nije mogla da padne u vodu jer je bila dobar plivač. Njena majka je primetila da su članovi posade pokazivali posebno interesovanje za Ejmi, što je dodatno pojačalo njihove sumnje.

Kasnije su saznali da se devojke često kidnapuju sa brodova i prodaju u seksualno ropstvo na Karibima.

Tokom istrage, nekoliko ljudi je prijavilo da su videli Ejmi na različitim mestima.

Kanadski turista ju je video na plaži u Kurasau, a američki mornar je prijavio da je vidio u muškoj ustanovi, gde je tražila pomoć. Ipak, ovi tragovi nisu doveli do njenog pronalaska.

Godine 2005. pojavila se nova nada kada je žena po imenu Džudi Maurer izjavila da je videla Ejmi na Barbadosu, kako traži pomoć u toaletu tržnog centra.

Takođe, fotografija žene koja liči na Ejmi pojavila se na sajtu javne kuće iz Portorika. Porodica veruje da je Ejmi kidnapovana i primorana na seksualno ropstvo.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading