Čudo medicine
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen

Priča o Lorenu, na kojeg je sa 15 metara visine pala mašina i odsekla mu obe noge, genitalije i pola desne ruke, obišla je čitav svet.

Naime, te 2019. godine, Lorena iz Grejt Folsa u Montani, zadesila je teška nezgoda, a njegov slučaj zabeležen je kao medicinsko čudo jer nikome ni dan danas nije jasno kako je uopšte uspeo da preživi.

Međutim, Loren je nastavio da impresionira ljude svojom izdržljivošću i odlučnošću da ne dozvoli da mu povrede ometaju život. Sada, zajedno sa svojom suprugom Sabijom Rajče, svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje detalje iz njihovih života. Često imaju i uživo uključivanja, kada njegovi pratioci mogu da mu postave koje god žele pitanje.

"Još uvek su u periodu beta testiranja, što znači da veštački ud još nije spreman za predstavljanje javnosti. Ali planiramo da odemo u Kaliforniju, gde se ona izrađuje, tako da će Loren moći da testira na sebi ono što rade," ispričala je Lorenova supruga Sabija, a preneo Daily Star.

Sabija je takođe podelila da zbog traume koja je i na nju uticala, ona redovno ide na psihoterapije, čita mnogo knjiga i gleda televiziju.

Nažalost, tokom nezgode, Loren je izgubio i genitalije, a na pitanje kako se nosi sa seksualnim životom sada rekao je kroz šalu da više nema problem "lutajućih očiju".

"Ne pokušavam nikoga da impresioniram. Nisam ni razmišljao o tome, ali da, sada je prilično oslobađajuće kada nemam seksualne misli o nekoj devojci ili želju da impresioniram tu devojku kao ranije. Ja sam samo ja, ja sam u svojoj zoni. To mi pomaže da izbegnem nevolje," rekao je Loren.

(Kurir)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading