majka plače
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Jedna žena ostala je šokirana kada joj je pastorak (18) rekao da je u vezi sa njenom prijateljicom od 48 godina.

Užasnuta, potražila je savet na društvenim mrežama, nadajući se da će njihov odnos prestati kako bi on mogao da pronađe nekoga "svojih godina".

Žena je izjavila: "Moj sin, 18, preselio se kod moje prijateljice (48) i u vezi su. Ovo je odvratno. Moj pastorak je napustio naš dom kada je napunio 18 godina jer nije želeo da živi sa roditeljima. Otišao je kod svoje majke koja se nije brinula o njemu poslednjih 10 godina."

Nakon što je njen pastorak nastavio da ignoriše nju i njenog muža, zapretila je da će mu isključiti telefon.

Dodala je: "Nastavio je da ignoriše pozive, pa sam prekinula telefonsku uslugu. Njegova majka neće platiti njegov telefonski račun (nikad nije), a sada saznajem da se preselio kod moje prijateljice koja je bila s nama na porodičnom odmoru u aprilu."

"Čini se da mu je dala svoj broj i razvili su 'osećanja'. Istina je da on želi nekoga ko će mu plaćati račune i puštati ga da živi bez odgovornosti prema roditeljima. Ona je prešla ogromnu granicu i ovo je toliko čudno i pogrešno."

Većina korisnika na mreži delila je svoje ogorčenje zbog razlike u godinama, dok su je neki savetovali da prekine prijateljstvo sa ženom "ako uspeju zajedno".

Jedan korisnik je rekao: "To je apsolutno odvratno i trebalo bi da se stidi. Nadam se da više nije prijatelj!"

Drugi korisnik je dodao: "Odvratno je i verovatno nije prvi put da je iskoristila mnogo mlađu osobu u ranjivom periodu. On je ipak odrasla osoba sada, ali ja se sigurno više ne bih družio s njom ili je smatrao prijateljem."

Treći korisnik je rekao: "Nemam reči za ovo. Vau. Apsolutno odvratno. Osamnaestogodišnjaci su poznati po glupim odlukama, ali žena od 48 godina bi trebalo da zna bolje. Da li je bio maloletan kada ste išli na odmor u aprilu?"

Još jedan korisnik je dodao: "Nije sve njihova krivica. Da, njihova veza je odvratna, ali nije protivzakonita. Očigledno imate narušen odnos sa njim do te mere da je napustio kuću i prekinuo kontakt. To izgleda kao glavni problem, a vi ste fokusirani na dramu."

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading