ispovest bivše domaćice
Foto: Printscreen/www.tiktok.com/emergingmotherhood

Udala se 2009. godine, pre nego što je ovaj trend postao popularan na društvenim mrežama.

Tokom tog perioda, sledila je stereotipe o tome šta svaki partner treba da radi u vezi, što je uključivalo kuvanje obroka, brigu o deci i zadovoljavanje tuđih potreba.

Enika se seća trenutaka kada je, gledajući TV i slažući peškire, razmišljala o tome kako bi volela da ima načina da izađe iz takvog života.

Nije želela da njene ćerke završe u sličnom braku i shvatila je da mora biti primer nezavisnog života za njih. Tako je postepeno počela da menja svoj život i na kraju napustila brak.

Enika ima četvoro dece, tri ćerke i sina, a njena druga ćerka rođena je sa Daunovim sindromom i srčanom manom. Način života tradicionalne supruge zahtevao je od nje da nastavi da rađa decu uprkos teškim okolnostima.

@emergingmotherhood Replying to @Rachel Book: “Why Does He Do That” by Lundy Bankroft - there are free pdf versions online with a simple google search. I love you, you matter🫶 #singlemombychoice #tradwife ♬ original sound - Enitza🇵🇷

,,Imala sam bebu koja je morala na operaciju srca, ali sam i dalje morala da nastavim da rađam. Pokušavala sam da školujem jedno dete kod kuće, drugo sam održavala na životu sa kiseonikom, a onda sam opet ostala trudna sa trećim detetom.'' ispričala je.

Uprkos svojim osećanjima, Enika je održavala izgled tradicionalne supruge, ali joj je bilo teško da gleda kako taj način života postaje popularan na društvenim mrežama.

Smatra da je taj trend tužan i neiskren, jer ne pokazuje celu sliku i nemoguće je doseći savršenstvo u životu tradicionalne supruge.

,,To je tužno. Takođe je neiskreno. Znam kako je to. Ne pokazuje se cela slika. Nikada ne možeš da dosegneš savršenstvo u životu tradicionalne supruge.'' poručila je Enika.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Dao si nam bubreg, daćemo ti srce: Navijači u Lilu posvetili pesmu Boriši Simaniću! #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #alo #borišasimanić ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading