šokirana žena
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Sa svojim mužem (35) je gotovo 10 godina, a sedam su u braku. Zbog problema s plodnošću nisu mogli da zatrudne prirodnim putem, pa su odlučili da uštede za vantelesnu oplodnju i zamole njenu blisku prijateljicu da bude surogat majka.

Nakon dve godine od rođenja sina, žena je otkrila "srceparajuću" istinu koja je razbila njenu vezu s mužem, detetom i prijateljicom.

Obratila se Redditu i ispričala kako je oduvek želela da bude majka, ali je bila očajna kada je saznala da ne može da nosi bebu do kraja trudnoće.

Prijateljica sa fakulteta, koja već ima dvoje dece, ponudila se da bude surogat majka kako bi smanjili troškove. Nakon dva neuspela pokušaja vantelesne oplodnje, zatrudnela je u trećem pokušaju i nosila dečaka za njih.

Žena je primetila da njen muž i prijateljica provode mnogo vremena zajedno, ali je to smatrala bezazlenim, misleći da je dobro da prijateljica bolje upozna njenog muža tokom procesa surogat majčinstva.

Međutim, dve godine kasnije, sve je izašlo na videlo kada je odvela sina kod lekara. Metabolički panel i analiza krvi pokazali su da dete ima krvnu grupu koja biološki nije moguća s njom kao majkom.

Zabrinuta, prvo je mislila da je klinika napravila grešku i spremala se da pozove advokata. Ali istina je bila još bolnija. DNK test pokazao je da ona nije majka, ali njen muž jeste otac.

Muž je priznao da je spavao s prijateljicom tokom borbe za zatrudnjivanje. Dete je začeto na prirodan način, a ne vantelesnom oplodnjom.

Osećala je trostruku izdaju od strane muža, prijateljice i deteta koje nije biološki njeno. Podnela je zahtev za razvod i prekinula sve veze s prijateljicom, vraćajući se kod svojih roditelja.

Muž i prijateljica su se izvinjavali, ali su je nazivali nezrelom jer je želela da se odrekne sina. Njeni roditelji su joj rekli da krv nije ono što čini porodicu i da pravi grešku odričući se deteta.

Dok su mnogi korisnici na Redditu izrazili šok zbog situacije, drugi su podržali njenu odluku da napusti muža i započne novi život.

Neki su istakli da, ako ne može da voli dete zbog osećaja izdaje, bolje je da ide dalje i pronađe sreću s nekim ko je vredan poverenja.

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading