svatovi prave haos
Foto: Printscreen/www.x.com/Александар

Takav je bio slučaj na jednoj svadbi u mestu Lešani u Severnoj Makedoniji, koja je postala viralna zbog neuobičajenog i nesvakidašnjeg ponašanja svatova.

U trenutku kada su svatovi stigli po mladu, u zanosu i uz podršku trubača, došlo je do incidenta koji je izazvao podeljene reakcije na društvenim mrežama.

Svatovi su, u svojoj ushićenosti, bukvalno "razvalili" kapiju, iščupavši je iz šarki, i uneli je u dvorište, očigledno ponosni na svoj poduhvat.

Ovaj potez, praćen energičnom muzikom, dodatno je podstakao atmosferu, ali i privukao oštre komentare korisnika na mreži X (bivši Tviter).

Reakcije na društvenim mrežama bile su uglavnom negativne, uz kritike na račun svatova zbog njihovog "primitivnog" ponašanja.

Neki su korisnici isticali da bi vlasnici kuće trebalo da traže nadoknadu za uništenu kapiju, dok su drugi komentarisali nisku inteligenciju učesnika.

Ipak, uprkos oštrim kritikama, možda je najvažnije kako su na sve reagovali vlasnici kuće i mladenci.

Ako oni nisu zamerili svatovima, ostaje nam da se nadamo da je veselje proteklo u dobrom duhu i da su svi, posebno mladenci, uživali u svom posebnom danu.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading