amerikanka o muškarcima
Foto: Printscreen/www.tiktok.com/blairinbelgrade

Na svom TikTok profilu, Bler je rekla da je više puta bila uvređena jer su je muškarci pozivali na "kafu" kao prvi sastanak.

Smatra da ovakav pristup nije odgovarajući i da niko ne bi trebalo da prilazi devojkama sa ovakvim pozivima.

Ona je objasnila da, prema njenom mišljenju, Srpkinje imaju visoke standarde i da se sređuju čak i za odlazak u market, a kamoli za dejt. Zbog toga, poziv na kafu ne smatra prikladnim i ne impresionira je.

Dodala je da se često oseća uvređeno kada je neko pozove na kafu i obično odgovara da ne pije kafu, što je istina.

Iako je svesna da Srbi vole kafu, Bler smatra da taj poziv nije adekvatan za prvi sastanak.

@blairinbelgrade Coffee dates universally are low-effort, and I'm surprised that I've been asked out on coffee dates in Belgrade. Serbian ladies, would you accept a coffee date? #Belgrade #Beograd #Serbia #srbija #srbijatiktok #balkan #balkantiktok #dating #coffeedate #blairinbelgrade ♬ original sound - Blair In Belgrade

Takođe je napomenula da ima dečka koji je vodi u fine restorane i trudi se da njihovi sastanci budu poseban doživljaj, te da poziv na kafu jednostavno nije dovoljan da je impresionira.

Mnoge Srpkinje su u komentarima ispod njene objave objasnile da ne smatraju poziv na kafu uvredom, već uobičajenim načinom da se započne razgovor ili upoznavanje, i da u tome ne vide problem.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading