Mlada jede na venčanju
Foto: Printscreen/www.tiktok.com/Nicola Easterby

"Čula sam mnoge mlade kako kažu da nisu stigle da jedu na dan svog venčanja i da su se osećale iscrpljeno. Nisam želela da napravim istu grešku. Zaista sam se potrudila da odvojim vreme za obrok i uživam u svim divnim jelima koja su bila pripremljena.''

,,Kao kreator sadržaja na Instagramu, volim da pravim video zapise o hrani dok putujem. Pomislila sam da bi bilo sjajno da dokumentujem istu priču za naš dan venčanja i prikažem neverovatnu hranu koju smo jeli", ispričala je Londonka za "Newsweek."

Dok se spremala za svoj veliki dan, Nikol je uživala u kroasanu i pecivu s čokoladom, a zatim nastavila sa doručkom - kajgana, puter, kozji sir i baget.

Nakon prekrasne ceremonije na otvorenom, zvanice, uključujući Nikol, počastile su se ogromnom daskom sa sirevima, voćem, povrćem, pršutom, hlepčićima i raznim grickalicama.

Tokom dana, gosti su se osvežavali kupanjem u bazenu i uživali u sladoledu. Nikol je probala dve kugle - jednu od marakuje i drugu od slane karamele.

Posle toga, posluženje je uključivalo kanapee, ražnjiće s povrćem, sirom i suhomesnatim proizvodima, krostine i sendviče s dimljenim lososom. Kada je došlo vreme za večeru, Nikol je želela opuštenu atmosferu.

"Svi moji snovi o venčanju na otvorenom su se ostvarili. Želeli smo opuštenu atmosferu za večerom, pa smo umesto nečeg previše otmenog, imali roštilj s raznim vrstama mesa, ribe i ukusnim prilozima," napisala je u svom videu.

Umesto tradicionalne svadbene torte, Nikol i njen muž su izabrali francuski slatkiš krokambuš - kulu od profiterola prelivenu karamelom.

"Još uvek sanjam o krokambušu koji smo imali, bila je to jedna od najboljih stvari koje sam ikada jela," priznala je Nikol.

Video je naišao na mahom pozitivne reakcije, a mnogi su bili oduševljeni konceptom venčanja.

"Ovo je primer kada neko ima venčanje koje zaista želi - intimno i zabavno. Hrana je izgledala sjajno, a plivanje i roštilj su bili odlične ideje," napisala je jedna žena.

Ipak, bilo je i kritičara, koji su bez razloga tvrdili da je Nikol jedino brinula o hrani i da je bila previše fokusirana na obrok.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Nataša Marković iz Krupnja: ‘Od svoje 9 godine mužem krave, čuvam ovce, jedva čekam Farmu’ #alo #aloonline #alonovine #alodnevnenovine #fyp #foryoupage #foryou #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading