žena rodila osmorke
Foto: Printscreen/www.instagram.com/nataliesuleman

Već majka šestoro dece, Nađa se suočila sa ogromnim izazovima nakon rođenja osmorki, uključujući finansijske poteškoće i medijsku pažnju.

U pokušaju da izdržava svoju porodicu, bavila se raznim poslovima, uključujući kontroverzne aktivnosti poput snimanja filmova za odrasle i boksovanja.

Međutim, od 2013. godine Sulemanova je napustila svet javnosti i posvetila se mirnijem životu sa svojom decom.

Danas živi u okrugu Oranž u Kaliforniji, gde se brine o svojih četrnaestoro dece, uključujući sina Ejdena, koji je osoba sa invaliditetom.

Fokusirana je na porodicu, zdravlje i duhovni život, provodeći vreme u pripremi veganskih obroka, vežbanju i brizi o deci.

Nađa je takođe aktivna na društvenim mrežama, gde povremeno deli poruke o svojoj deci i svom životu. Osmorke su u januaru 2024. godine proslavile 15. rođendan, a Sulemanova je izrazila ponos na njihove uspehe i karakter.

Takođe, postala je baka po prvi put 2024. godine, iako nije otkrila koji sin je postao otac.

"Naši životi doslovno se vrte oko Boga, hrane i fitnesa", napisala je na Instagramu 2022. godine. "Upravo tim redosledom."

Godine 2021. je na Instagramu napisala da radi na knjizi o svojim iskustvima, ali datum njenog objavljivanja još nije poznat.

"Kao 'Oktomama,' bila sam hodajući mrtvac. Kada sam se vratila svojim korenima, svojoj profesiji pomaganja i svojoj deci, borili smo se finansijski, ali to nije bilo važno," rekla je ona davno za medije.

"Nikada se nisam osećala tako slobodno i srećno u svom životu." zaključila je Nađa. 

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading