Amber Herd
Foto: EPA/Foto: Shutterstock/EPA

Evo koji znaci su, prema astrološkim tumačenjima, najviše skloni neverstvu:

Lav

Lav

Foto: Shutterstock

 

Lavovi su strastveni i puni života. Ljubav im je poput sunca, i bez nje se osećaju prazno. Kako veruju da su neodoljivi takvi kakvi jesu, ne vide potrebu da se menjaju.

U vezi, Lav će na početku učiniti sve da osvoji partnera, ali ako ne dobije pažnju koju očekuje, vrlo lako će je potražiti na drugom mestu. Njihova privlačnost i potreba za pažnjom čine ih podložnim preljubi.

Bik

bik

Foto: Shutterstock

 

Bikovi su zemljani znak i cene stabilnost i prihvatanje. Kada se zaljube, oni su verni i posvećeni, posebno ako su u vezi s nekim koga smatraju najlepšim na svetu.

Međutim, ako ne dobiju sve što im je potrebno od jednog partnera, skloni su da potraže zadovoljstvo drugde. Iako je Bik lojalan, njihova hedonistička priroda može ih navesti na preljubu ako se ne osećaju potpuno ispunjeno u vezi.

Škorpija

Škorpija

Foto: Shutterstock

 

Škorpije su strastvene, intenzivne i često nepopustljive u svojim emocijama. Verni su svojoj suštini i ne pristaju na promene zbog partnera. Zbog svoje prirode, Škorpije vole da flertuju i zadržavaju svoju tajanstvenost, čak i kada su u vezi.

Njihova potreba za dubokim i autentičnim vezama često ih vodi ka eksperimentisanju, a mnoge su sklone preljubi, jer im stabilnost i rutina mogu postati monotone.

Ovi znakovi, prema astrologiji, imaju specifične karakterne osobine koje ih čine podložnijim iskušenju, ali to ne znači da su svi Lavovi, Bikovi ili Škorpije nužno neverni – mnogo zavisi i od ličnih vrednosti i životnih iskustava.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading