vrata od kuhinje
Foto: Printscreen/www.reddit.com/OopySpoopyMan

Korisnik sa nadimkom OopySpoopyMan podelio je fotografiju svoje kuhinje uz misterioznu poruku, ostavljajući mnoge u nelagodi.

„Posle čudnih zvukova i tapkanja, slikao sam kuhinju i ovo ugledao,“ napisao je, pozivajući ljude da pažljivo pogledaju fotografiju.

Na uvećanoj crno-beloj slici može se primetiti nešto nalik ljudskoj glavi kako viri iz tame. Autor tvrdi da je bio sam u kući kada je nastala fotografija, što dodatno doprinosi jezivom faktoru, prenosi LadBible.

Na pitanje da li je fotografija montirana, korisnik je odgovorio: „Nažalost, nije. Voleo bih da jeste.“

OopySpoopyMan živi s troje prijatelja, ali navodi da su u tom trenutku svi bili odsutni. Nakon što je proverio prostorije, zaključio je da nema nikoga u kući – vrata su bila zaključana, a prozori zatvoreni.

Mnogi su potvrdili da vide nejasan ljudski lik u mraku, što ih je veoma uznemirilo. Komentari su varirali od „Okrenuo mi se stomak“ do „Spakovao bih se i napustio grad.“

I četiri godine nakon prvobitne objave, nije došlo do novih otkrića. Ostaje nejasno da li je fotografija rezultat vešte montaže ili klasičan primer moći sugestije.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Da možete da jedete samo jednu hranu do kraja života šta biste izabrali? #alo #alodnevnenovine #fypシ゚ #fypシ゚viraltiktok #fypシ゚viral #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading