par pronašao ormarić
Foto: Printscreen/www.tiktok.com/living_in_history

Planirali su renoviranje, ali su ubrzo dobili misteriozno pismo iz Kanade, koje je pokrenulo niz neobičnih otkrića.

Svojim iskustvom odlučili su da iznenade i zainteresuju javnost putem TikToka, ni ne sluteći koliku će pažnju izazvati.

Sve je počelo pismom upućenim "novim stanarima", a pošiljalac je bio "poslednji član porodice Medison", prethodnih vlasnika kuće i imanja.

„Dozvolite da se predstavim. Ja sam jedini preživeli član porodice koja je odrasla u toj kući. Želeo bih da vam otkrijem njene tajne i stvari koje vam nisu rekli pre nego što ste se uselili“, stajalo je u misterioznom pismu.

Iako bi mnogi bili uplašeni, Kortni i Met su odlučili da istraže poruku i upuste se u avanturu, o čemu je izvestio "New York Post".

U skladu sa uputstvima iz pisma, počeli su da istražuju kuću u viktorijanskom stilu i otkrili su tajne prostorije i skrivena odeljka. Prvi pronalazak bio je skriveni ormarić iznad kamina u velikom salonu.

Iza kliznog ogledala otkrili su riznicu starih pića, uključujući burbon, konzerve piva, šeri, kao i neotvorene boce francuskog vina iz 1970. godine i kaberne sovinjona iz 1989. godine.

Nakon toga, pronašli su tajnu prostoriju koja se ulazila iz kupatila. „Deluje jezivo, ne znamo čemu je ranije služila“, rekla je Kortni.

U blizini kupatila otkrili su još jedna vrata, iza kojih je bila velika soba za odlaganje. "Razmišljamo kako ćemo je iskoristiti", dodala je.

Pored svega, bivši vlasnici ostavili su starinski nameštaj i druge sitnice, uključujući muzičku kutiju koja pušta neobičnu melodiju.

Nakon svih otkrića, Kortni i Met su oduševljeni bogatom istorijom svog novog doma i nesvakidašnjim detaljima koji su izašli na videlo.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading