skrivena poruka
Foto: Privatna arhiva/www.tiktok.com/isyabootay

Na prvi pogled, poruka je izgledala zlokobno i nagoveštavala postojanje neke tajne ili skrivene informacije, prenosi UNILAD.

U videu koji je objavila, napisala je: "Moj otac je iznenada preminuo, a dok smo čistili njegovu kuću, pronašla sam ovu misterioznu poruku skrivenu iza njegove komode."

Poruka je glasila: "Ne čitaj ako ne želiš da znaš odgovor," što je dodatno pojačalo njenu radoznalost i zbunilo je.

Oca je opisala kao jednostavnog i poštenog čoveka, pa ju je ova neobična poruka dodatno uznemirila. Uz to je dodala: "Šta je, dođavola, ovo?!"

Kada je konačno otvorila papir, umesto odgovora na neka važna pitanja ili tragova do blaga, suočila se sa potpuno neočekivanim – papir je sadržao uputstva za popularnu slagalicu iz restorana Cracker Barrel.

U pitanju je trouglasta igra sa 15 rupa i 14 čunjeva, a cilj je ostaviti što manje čunjeva preskakanjem jednog preko drugog.

Reakcije na TikToku bile su pomešane – neki su se nasmejali, dok su drugi izrazili saučešće.

Jedan korisnik je napisao: "Tatina šala iz groba. Kakva legenda," dok je drugi dodao: "Žao mi je zbog tvog gubitka, ali ovo je bilo neverovatno. Molim te, urami to."

Još jedan komentator je podelio sopstveno iskustvo, prisećajući se kako mu je otac ostavio lažni dobitni listić na lutriji, zbog čega je kratko vreme verovao da je osvojio 70.000 dolara.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Lepe vesti za sve majke koje su rodile prvo dete, posle 01.januara 2024. godine #alo #alodnevnenovine #fypシ゚ #fypシ゚viraltiktok #fypシ゚viral #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading