SPREMNO VELIKO IZNENAĐENJA ZA SRPSKE NAVIJAČE U Dubaiju tokom Svetskog prvenstva pevaju Maja Berović, Aleksandra Prijović, Saša Matić, Saša Kovačević...
Foto: Alo/Promo

 

Zbog zauzetih smeštajnih kapaciteta u Dohi, veliko broj navijača biće smešten u Dubaiju odakle će putovati na utakmice. Među njima je i veliki broj naših pristalica.

Baš iz tog razloga odlučeno je da će biti organizovana fan zona za srpske navijače u Dubaiju, a spreman je i veliki broj izvođača. 

Kako je najavljeno, u fan zoni u Dubaiju će nastupiti Maja Berović, Aleksandra Prijović, Saša kovačević i Saša Matić.

- Naši navijači biće stacionirani u Dohi, Dubaiju i Abu Dabiju. U Dohi će biti tri fan zone koje će deliti sa ostalim navijačima. U Dubaiju imamo posebnu fan zonu samo za srpske navijače i ona će biti u Emirejts sport hotelu u Sport siti Dubai. Dakle, fan zona samo za srpske navijače, jer će velika grupa naših navijača biti stacionirana u Dubaiju. Zahvaljujući našem generalnom sponzoru Telekom Srbija, našem medijskom partneru TV Areni sport ta zona će biti opremljena svim neophodnim sadržajima, biće servirana naša hrana koju će spremati naši kuvari, biće servirana domaća pića a planirana su i četiri koncerta kako bi zabavili navijače u periodu između utakmica“ rekao je Jovan Šurbatović, prvi operativac FS Srbije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading