Virdžinija Mihajlović
Foto: Printscreen/Printscreen Instagram

Glamurozna ceremonija venčanja upriličena je u katedrali Monopoli u Bariju, a prelepu Virdžiniju do oltara su ispratili stric Dražen, kao i braća Miroslav, Dušan i Nikolas. 

Dan nakon venčanja emotivna Virdžinije oglasila se na Instagramu. Objavila je prelepe fotografije sa venčanja uz jedan izuzetno dirljiv komentar u kom se obratila i svom pokojnom ocu Siniši Mihajloviću.

"TATA, TI SI DE BRUJNE" Baja Mali Knindža u šestoj deceniji igra fudbal sa sinom (VIDEO)

-Već mi nedostaje juče. Bio je to najbolji dan mog života, zajedno sa danom kad se rodila Violante. Dan koji je prevazišao sva moja očekivanja i emocija koju ne mogu da opišem rečima. Bez ikakve sumnje, bio je to dan koji ću pamtiti do kraja života kao najlepši ikad - ističe Virdžinija i dodaje:

-Ljudi koje volim, svi su bili tu za nas, i sve ovo pišem jer sam i tebe tata osećala sve vreme pored sebe. I ti si šetao zajedno sa mnom, uz moju braću i mog strica i nikad nisi dozvolio da se osećam usamljeno. Konačno smo krunisali naš san, ujedinjeni zajedno, bez bilo kakvih ograničlenja. Niko ne može da razdvoji ono što je Bog spojio.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading