FK AEK
Foto: AP/AP Photo/Petros Giannakouris

Navijač atinskog AEK-a Mihalis Kacuris stradao je prošlog ponedeljka, kada je izboden nožem u sukobu navijačkih grupa ispred OPAP arene.

Naime, pred prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, koji je kasnije i odložen, huligani Dinama iz Zagreba i Panatinaikosa su zajedničkim snagama napali fanove šampiona Grčke, a tom prilikom su izboli nesrećnog Kacurisa.

U središtu istrage trenutno je analiza genetskog i video materijala, kao i sadržaj na mobilnim telefonima pronađenih kod svih 105 uhapšenih nakon nereda.

Grčki mediji pišu kako će u roku od nedelju dana biti dostupni podaci oko 60 predmeta koji su zaplenjeni ili pronađeni oko stadiona kako bi se uparili s osobama koje su ih posedovale. U rukama grčke policije su dva preklopna noža, jedan pripada Albancu, a drugi je pronađen kod 23-godišnjeg Hrvata.

Prema izvorima Grka, utvrđeno da je najmanje 5-6 uhapšenih huligana pritvoreno i 2015. zbog okršaja sa "delijama" kod atinskog aerodroma. Shodno tome, njihova će situacija pred sudom biti kudikamo teža.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading