Predrag Rajković
Profimedia
Predrag Rajković

Profimedia

Predrag Rajković, Foto: Profimedia

Dvojica srpskih reprezentativaca Predrag Rajković i Saša Lukić potvrdili su reči pomoćnog selektora našeg državnog tima Milana Obradovića da kontroverzni menadžer Falji Ramadani mešetari među "orlovima", a golman Makabija je priznao da mu je jedan saigrač koga nije želeo da imenuje nudio sigurno mesto u timu ako postane klijent čoveka albanskog porekla.

"Ni najmanje mi nije prijatno da pričam o tome i za ostale ne znam, ali da, meni je posredstvom jednog od reprezentativaca nuđeno da pređem kod Falija Ramadanija i da će mi to garantovati mesto na Svetskom prvenstvu. A da bi u suprotnom bio u problemu za spisak. Nisam hteo to da prihvatim. Znam da vas interesuje ko je to i slično, ali o tome ne mogu trenutno da govorim – priznao je Rajković.

Debitovao u Torinu: Saša Lukić

Profimedia

Saša Lukić, Foto: Profimedia

Isti stav je imao i Saša Lukić, ali njegovo izlaganje je bilo mnogo kraće nego Rajkovićevo, ali prilično nervoznije.

"Rečeno mi je da se ne brinem za mesto u timu ako potpišem za Ramadanija. Odbio sam. I to je sve što mogu da vam kažem na ovu temu", rekao je Lukić.

Ko to može da bude, ostaje da se nagađa, a dani pred nama će učiniti svoje, tim pre što ni okupljanje za utakmice protiv Litvanije i Rumunije nije daleko, a ono je već 3. septembra.

Komentari (3)

Nikoletina Bursac

24.08.2018 16:38

Sta je tu novo reprezentaciju nam u vecini slucajeva sastavljaju ,RAMADANI ,ZAHAVI, PREDRAG DJORDJEVIC koji je desetkovao partizan sa odlascima Pantica,Radonjica,Zivkovica,Jankovica i td.Stojadinovic JE PARCAO ZVEZDU.u reprezentacijam U 19 i U 21 selektori se nepitaju nista tu je uticaj jos veci ,slucaj MUSLIN koji je oteran od strane Terzica,Kezmana i MILOSEVICA , Radonjic i Milinkovic savic su morali igrati , NASI BIVSI IGRACI SADA menadzeri su takodje rak rana fudbala

danica

24.08.2018 16:42

Sada mi je jasno ko je sastavljao tim Srbije. Nadam se da će MUP početi ali i uspešno ZAVRŠITI istragu i da će biti podignute optužnice i akteri iz FSS a i drugi umešani, biti osuđeni.

национале

25.08.2018 07:31

фсс МАФИЈА,уефа МАФИЈА!