OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Najveći Noletov hejter se prvi javio da brani Đokovića!
Tanjug/Ap

Novaka su provocirali, a verovali ili ne - prvi je reagovao Bet Rotenberg, novinar Njujork Tajmsa, koji važi za jednog od većih kritičara Novaka Đokovića.

Prvo je na društvenim mrežama "alarmirao" sve zbog pitanja koje nije bilo dostojno četvrtfinala Vimbldona, a onda se i sam javio da govori.

- Pozdrav Novače, ja ne mislim da si loš tip - rekao je Amerikanac.

Onda je postavio pitanje.

- Šta misliš o meču sa Denisom Šapovalovim i njegovim šansama da bude TOP10 igrač?

Đoković je bio raspoložen da priča na tu temu.

- Mislim da će bolje Denis odgovoriti na to pitanje. Konstantan je ovih nekoliko godina, iako svi očekuju da bude u TOP10 ili TOP5, nije dobijao velike mečeve, ali polako sazreva. Ima olraund igru, dobar servis, igra levom rukom, dobar je na mreži, popravlja kretanje i pravi manje grešaka... To ga je dosta mučilo pre. Igrali smo meč na ATP Kupu ove sezone i bili su veoma brzi tereni u Australiji, pa sam mogao da vidim kako servira. Ne dobijate mnogo šansi na njegov servis, posebno na travi. Gledao sam ga protiv Mareja, sjajan je bio, radi mu i bekhend. To će biti najveći test za mene do sada na turniru, ali to je očekivano pošto je polufinale. Radujem se tom meču, moram da budem na nivou - odgovorio je Nole.

Očigledno da je pitanje bilo toliko neprijatno, da su čak i hejteri morali da ga podrže...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading