Novak Đoković
Foto: AP/Tanjug/Ap

Srpski teniser Novak Đoković danas od 15 časova igra finale Vimbldona protiv Karlosa Alkaraza i pokušaće da u svom 35. finalu grend slem turnira - dođe do 24. pehara. Do sada je Novak Đoković blistao na turniru i redom je pobeđivao Kačina, Tompsona, Vavrinku, Hurkača, Rubljova i Sinera, čak deset godina na Centralnom terenu nije izgubio meč, dok je vezao i 34 pobede na Vimbldonu... 

VIMBLDON - ČETRNAESTI DAN Čitav svet je čekao ovaj dan - Nole protiv Alkaraza u finalu

Neki bi izbegavali ove podatke "da ne ureknu", ali Đoković ne mari previše za sujeverje, tako da je odlučio i da promeni promenu u izgledu pred finale. Mnogi bi na njegovom mestu izbegli da se obriju čisto iz sujevernih razloga, međutim Nole je priznao da u ovom slučaju mora da služa suprugu Jelenu i tek malo će da skrati bradu. 

-Imao sam ranije sujeverja, sada nemam uopšte. U prvoj fazi moje karijere sam morao da se brijem... Mada, dok mi je đed još bio živ, on bi me opominjao da se obrijem. Sada sam pustio bradu jer žena kaže da mi lepo stoji - moram da slušam ženu, kažu da je to recept za srećan i dug život (smeh). Skratiću je malo za finale, moram - kazao je Đoković nakon plasmana u finale Vimbldona u kome će osim protiv Alkaraza, igrati i protiv publike.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading