Ermin Biberović ŠTA BI BILO DA JE IMAO PIŠTOLJ PORED SEBE Majka pretučene Nataše Šavija ne može da dođe sebi nakon Karićevog izlaska iz pritvora! 16:48 Vip 0
Ermin Biberović "REALNO SAM TREBALA I DA UMREM" Nataša Šavija se obrušila na Osmana Karića, iznela šokantne tvrdnje i uznemirujuće vesti o svom stanju! 21:30 Vip 0
Ermin Biberović NATAŠI ŠAVIJI SE NAGLO POGORŠALO STANJE! Rana joj gnoji, plaši se da ne dobije sepsu, javno zajecala i zamolila sve za pomoć! (FOTO) 19:54 Vip 0
Alo/Amina Jusović "NE ZNAM DA LI ĆU PROGLEDATI NA POVREĐENO OKO" Nataša Šavija prvi put iskreno progovorila o zverskim batinama, otkrila detalje teških telesnih povreda! 10:20 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. "UPLAŠILA SAM SE, PRETIO MI JE" Oglasila se devojka koja je iznela šokantne optužbe za Stefana Karića 22:10 Vip 0
Republika/Alo/N.D. PONOVO IDE U BOLNICU? Nataša Šavija puštena je na kućno lečenje, a sada joj se zdravstveno stanje pogoršalo, ovo su detalji agonije 21:10 Vip 0
Blic/Alo/A.J. "NE ZNAM DA LI ĆE DA PUSTITI IZ PRITVORA" Karićev advokat otkrio kada će Stefan dati izjavu, pa priznao njegova očekivanja! 21:06 Vip 0
Alo/N.D. OGLASILA SE KARIĆEVA MAĆEHA! Kristina pružila podršku Stefanu, jednim gestom je sve pokazala (FOTO) 09:27 Vip 0
Alo/N.D. SOFIJA PRUŽILA PODRŠKU ŠAVIJI! Manekenka se oglasila i poslala snažnu poruku, svima je ovim gestom zapušila usta (FOTO) 09:01 Vip 0
Blic/Alo/E.B. "KRVARIM IZ OKA, JEZIVO" Nataša Šavija zajecala na sav glas nakon operacije, ne može da dođe sebi (FOTO) 17:20 Vip 0
Alo/N.D. PREUZEO STEFANOVU KRIVICU NA SEBE! Njegov sin se sumnjiči za prebijanje Nataše Šavije, a sada je Osman Karić šokirao izjavom 09:40 Vip 0
Alo/M.V. OTKRIVEN RAZLOG BRUTALNOG PREBIJANJA NATAŠE ŠAVIJE! Skandal koji danima drma javnost dobio svoj epilog, evo zašto je starleta pretučena 09:19 Vip 1
Alo/N.D. "HAPSILI SU ME KAO DA SAM UBIO ČOVEKA" Evo zbog čega je Stefan Karić bio osuđen, sumnjiči se da je brutalno prebio Šaviju, a zbog ovoga je nosio nanogicu 09:10 Vip 0
Alo/N.D. EVO U KAKVOM JE STANJU SADA NATAŠA ŠAVIJA! Nakon brutalnog prebijanja, ona se čula sa njom i otkrila nove detalje 07:10 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
Uživo ŽESTOKE BORBE OKO KIJEVA I REKE DNJEPAR Gorele su zgrade, Zelenski nastavlja da tera mak na konac! 42 KOMADA NEUTRALISANA TOKOM NOĆI 10:04 Vesti 0
OSIM POVIŠICE PENZIONERIMA STIŽE I DODATAK NA PENZIJU! Dobija se mesečno, evo ko ima pravo i koliko on iznosi 08:26 BIZ 0
TRI SLOVA MOGU DA VAM PROMENE ŽIVOT Ova pravila će pomoći da živite duže i zdravije, postupak ne može biti lakši 09:37
ZVEZDA OSTALA BEZ VELIKOG POJAČANJA Sjajni napadač potpisao novi ugovor, klub iz komšiluka sve potvrdio 09:04