ZABRINUTA SAM JER JE ĐAVO ODNEO ŠALU Brnabić oštro o sramnim teorijama zavere sa opozicionih skupova 09:56 Vesti 48
ĆUTA VADIO ČVARKE ZA ARGUMENTE I danas je u Skupštini bilo burno, pominjali se CIA agenti 16:02 Vesti 31
OPOZICIJA SE OPET USPEŠNO BRUKALA U SKUPŠTINI Još jedan skupštinski dan prošao u psovkama, opomenama, ali i velikim istinama 17:36 Vesti 45
KOKANOVIĆ OVOM STRUČNJAKU ZA CRVENE FENJERE POKLONIO 5 ARI ZEMLJE DA LUDUJE PO SKUPŠTINI Jovanov otkrio Ćutinu najstrože čuvanu tajnu 14:40 Vesti 46
KURTIJEVI MEDIJI U OČAJU Danas jačaju veze Republike Srbije i Republike Srpske, Vučić radi sve da osnaži jedinstvo srpskog naroda! 09:22 Vesti 51
PORUKA ZAJEDNIČKE BUDUĆNOSTI REPUBLIKE SRPSKE I SRBIJE Trobojke svetle na Palati Republike u Banjaluci 22:15 Vesti 0
SRPSKI NACIONALNI SAVJET: Poseta Vučića Crnoj Gori od velikog značaja za očuvanje istorijskih veza Srbije i Crne Gore 13:35 Vesti 35
HEJTERI NA APARATIMA! Mandić: Nastavak Svesrpskog sabora može biti 12. jula u Crnoj Gori 12:13 Vesti 0
OPOZICIONI MEDIJI NE PRESTAJU SA NAPADIMA NA SVE SRPSKO Sad im smeta poruka da Srbi nisu genocidni: “Srbija je ludnica”! 22:01 Vesti 25
NA VUČIĆA SE DIGAO ČITAV ZAPAD! A ćute kad ministar odbrane Hrvatske iz BiH poziva na ujedinjenje Hrvata iz BiH i Hrvatske! 20:42 Vesti 9
BERBEKOVA PUCA OD MUKE Uznemirena je zbog Svesrpskog sabora: "Zapad to neće prihvatiti" 17:25 Vesti 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 19. DECEMBAR Kod Lava napeto na poslu, Škorpija rešava ljubavni problem, Jarac da pripazi na zdravlje 19:25