MISLILA SAM DA ĆU UBITI RODITELJE Potresna ispovest Jovane Pajić o razvodu, otkrila bolne detalje, za ovo javnost nije znala 10:49 Vip 0
"BORIMO SE, DRŽIMO KONCE U RUKAMA" Sale Tropiko uživa sa novom devojkom, a evo šta kaže nakon razvoda od Jovane Pajić 08:45 Vip 0
DA SE NISAM RAZVELA, ZAVRŠILA BIH U KLINIČKOM CENTRU! Jovana Pajić šokirala javnost, velika ispovest pevačice o bolnom periodu 13:50 Vip 0
POJAVILE SE PRIVATNE PREPISKE JOVANE PAJIĆ SA NJIM! Otkriveno kako se osećala u braku sa Saletom Tropikom, skandal! 17:26 Vip 0
ZASPAO SAM NA BRODU I HITNO BIO HOSPITALIZOVAN Sale Tropiko otkrio sve o bolesti i zašto neće opet da se ženi 17:35 Vip 0
ONA JE MOJ NAJBOLJI PRIJATELJ! Sale Tropiko u Zakuvavanju otkrio detalje veze sa novom devojkom, a o bivšoj ženi rekao samo jedno! 20:00 Vip 0
PEVAČU POREMEĆEN CENTAR ZA RAVNOTEŽU Sale Tropiko zadržan u bolnici, otkriveno u kakvom se stanju nalazi 14:50 Vip 0
PEVAČ PAO NASRED BINE Do detalja opisao nemili događaj: "To je najgora situacija koju pamtim" 06:00 Vip 0
UPOZNALA SAM SALETOVU NOVU DEVOJKU Jovana Pajić šokirala izjavom o bivšem mužu, pa spomenula i ćerke! 21:45 Vip 0
REKLA SAM MU DA GA VIŠE NE VOLIM! Jovana Pajić priznala šta se zaista desilo u braku sa Saletom, voditeljka odmah reagovala 19:18 Vip 0
EMOTIVNO SAM ISPUNJEN! Sale Tropiko progovorio o novoj devojci: Uživam duhovno, emotivno i fizički 23:43 Vip 0
KOD NJIH SE JOVANA PAJIĆ PRESELILA I NAPUSTILA SALETA? Isplivala istina, on je jedini muškarac koji joj nikada nije okrenuo leđa 23:20 Vip 0
KOMŠIJE RASKRINKALE SALETA TROPIKA! Progovorili javno o njegovoj novoj devojci, pa otkrili šta se čuje iz stana 17:10 Vip 0
SALE TROPIKO IMA NOVU DEVOJKU Ima pirsing u nosu, crvenokosa je i čista je suprotnost Jovani! 10:15 Vip 0
JA SAM TEBE PRESTALA DA VOLIM! Naša pevačica prvi put o detaljima razvoda od kolege, šokirala izjavom 19:45 Vip 0
MATORI PERVERZNJAK! Pevačica progovorila o jezivoj sceni, napao je pijani gost, a onda je ona uradila ovo 07:55 Vip 0
JA SE TEK SAD PALIM! Sale Tropiko šokirao sve svojom izjavom, a onda je usledilo veliko prizanje 19:32 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OSIM POVIŠICE PENZIONERIMA STIŽE I DODATAK NA PENZIJU! Dobija se mesečno, evo ko ima pravo i koliko on iznosi 08:26 BIZ 0
DAJKOVIĆ NE MORA VIŠE DA PLAČE Slobodna Crna Gora izdominirala na ponovljenim izborima i prešla cenzus 08:05 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0