Sale Tropiko
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Pevač Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, završio je juče u bolnici nakon pada u tržnom centru.

Saletu je danas pozlilo nakon čega je ubrzo stigla hitna pomoć.

Sale je zadržan u bolnoci zbog dodatnih analiza, a kako prenose domaći mediji, magnetna rezonanca pokazala je da je u pitanju periferni vertigo.

- Nakon brojnih analiza, rezultati su u redu. Zadobio je upalu srednjeg uha i samim tim se upalio centar za ravnotežu. Trebalo bi uskoro da bude pušten na kućno lečenje, te mu je preporučeno strogo mirovanje minimalno narednih 10 dana - rekao je izvor iz bolnice.

Sale Tropiko

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Hvala Bogu, dobro sam. Hvala na interesovanju. Rađene su analize i rečeno je da je super sve. Uskoro izlazim iz bolnice pa će biti prilike da razgovaramo, samo da stignem kući. Izvinjavam se u ime cele ekipe zbog brojnih otkazanih događaja, nadoknadićemo sve - rekao je pevač.

Pao u tržnom centru 

Kako smo ekskluzivno pisali, pevaču je danas iznenada pozlilo u jednom tržnom centru, nakon čega je ubrzo stigla hitna pomoć.

Sale je zadržan u Urgentnom centru gde će mu tokom noći i sutrašnjeg dana biti rađene dodatne analize kako bi se itvrdio izrok vrtoglavice i nesvesti.

Menadžer Tropiko benda, Boško Janković, potvrdio je za medije da je Sale pretrpeo kolaps zbog prekomernog iscrpljivanja usled brojnih putovanja, nastupa i privatnih obaveza, te visokih temperatura. 

Alo!/Pink

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading