''MAMU ČESTO BLOKIRAM'' Jovana Jeremić otkrila u kakvim je odnosima sa majkom, a evo i zašto 09:29 Vip 0
ŠVERC 133 KILE KOKAINA UGOVARALI LAŽNIM VOCAPOM Balkanski kartel ostao kratak 200.000 evra 20:13 Hronika 0
NOVI HAOS U SVETU! 4 PODVODNA KABLA PRESEČENA U CRVENOM MORU: Poremećeno čak 25 odsto svetske komunikacije! 18:47 Vesti 0
KRITIČAN PERIOD ZA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA Očekuju ih veliki problemi pri komunikaciji do 10. februara 09:33
“VAŠA PORUDŽBINA JE VERIFIKOVANA” Beograđanki je stigao mejl na nemačkom jeziku, a iza stoji PREVARA 20:32 BIZ 0
Alo.rs REŠAVAJTE PROBLEME Nezdrave navike u komunikaciji mogu narušiti odnos između partnera 18:00 Žena 0
alo.rs/srbijadanas/Lj.Č. Super trikovi: Kako da ostavite dobar utisak pomoću neverbalne komunikacije? 12:00 Razonoda 0
alo.rs/sensa/Lj.Č. Za bolju komunikaciju: Ova pitanja će vam pomoći u odnosima sa drugim ljudima 18:00 Razonoda 0
alo.rs/sensa/Lj.Č. Zaštitite se od toksičnog odnosa: Kako da se ponašate kada neko uvek prebacuje krivicu na vas? 12:30 Razonoda 0
alo.rs/sensa/Lj.Č. Podstaknite sagovornika da se otvori: Postavite četiri jednostavna pitanja 12:30 Razonoda 0
Tanjug "DUGO SMO RAZGOVARALI U MOSKVI" Šolc poručio da je važno nastaviti komunikaciju sa Putinom 15:48 Vesti 0
Alo.rs/ Novosti.rs DARKO ŠARIĆ DRŽAO TELEFONE U ĆELIJI Preko Skaja komunicirao čak i sa Radojem Zvicerom! 07:27 Hronika 0
Jutarnji list; Alo; NA POMOLU VELIKI SKANDAL! Maska sumnjiče da sabotira ukrajinsku vojsku: Komunikacija je crkla u ključnim trenucima! 21:50 Vesti 0
Aloi Weekend Media Festival još jednom dokazao da je najbolja komunikacijska i medijska konferencija u regiji (FOTO) 15:04 Razonoda 0
Tanjug; Alo.rs NEMAČKA POLICIJA PARALISANA! Totalni prekid veza, niko nije znao šta da radi 11:27 Vesti 0
NajŽena.rs TORBICA JE BILA GLAVNA ZA PREKIDANJE RAZGOVORA: Evo kako je Elizabeta II komunicirala sa osobljem tajnim signalima 08:08
Alo VESIĆ PORUČIO Od danas komuniciram sa građanima i građankama preko TELEGRAM KANALA! 13:09 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
TEROR GLASNE MANJINE SE NASTAVLJA Šačica pristalica opozicije blokira saobraćaj kod Skupštine (FOTO) 18:27 Vesti 1
DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 23. DECEMBAR Nagli preokreti mogu narušiti mir jednom znaku, Ovnovi imaju važan zadatak 19:26
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31