POZNATI VODITELJ DONEO ŠOK ODLUKU! Nakon toliko godina morao je da preseče: "To će zauvek ostati velika tuga u mojoj duši" 23:00 Vip 0
''BABA I DEDA NISU BILI ZA TO DA ME MAJKA RODI SA 15 GODINA'' Andreana Čekić iskreno o majčinstvu: ''Neću dete po svaku cenu'' 22:40 Vip 0
''ŽRTVOVALA BIH SVE ZA TO'' Bebi Dol nije imala decu, a ovako je govorila o potomstvu: ''Ne bih bila kao moji roditelji'' 17:13 Vip 2
''NE BIH MU BIO TATA, NEGO DEDA" Niggor o borbi za potomstvo sa 15 godina mlađom suprugom 16:47 Vip 1
"NA LITURGIJU SAM OTIŠLA SA JEDNOM STARIJOM GOSPOĐOM..." Pevačica o borbi za potomstvo: "Od tada se sve menja..." 19:40 Vip 0
''BAČENA TI JE MAGIJA DA NEMAŠ DECU'' Dejan Dragojević prebledeo nakon tvrdnji naše pevačice vezana za njegovo potomstvo 11:25 Vip 0
TRAŽILA SAM POMOĆ PSIHOLOGA, MISLILA SAM DA NE VREDIM! Seka Aleksić otvorila dušu i otkrila potresne detalje 18:25 Vip 0
ROMANA PANIĆ PROGOVORILA O PRINOVI Pevačici ovo najviše slama srce, dotakla se i usvajanja 14:23 Vip 0
"MISLIO SAM DA NISAM MUŠKO JER NE MOGU DA NAPRAVIM DETE" Glumac otvorio dušu o najvećoj intimi, pa priznao kroz šta je sve prošao! 17:25 Vip 0
NAŠA VODITELJKA IMALA 8 POBAČAJA Dobila sina iz devetog pokušaja, pa progovorila o borbi za potomstvo 14:21 Vip 0
NAŠA PEVAČICA U 52. GODINI RODILA ĆERKU Otkriveni novi detalji borbe za potomstvo, prošla kroz pakao: Krajem septembra je imala... 22:45 Vip 0
DŽABA MI MILIONI KAD NEMAM DETE Bolne reči jedne od najbogatijih folkerki, završila u suzama 09:20 Vip 0
NAŠA PEVAČICA IZGUBILA BEBU U PETOM MESECU TRUDNOĆE Potresna ispovest, zbog gubitka upala u depresiju: Više nisam mogla da imam dece! 08:00 Vip 0
3 EMBRIONA SAM PREBACILA IZ SOLUNA U GRUZIJU Olja Crnogorac htela da dobije dete uz pomoć surogat majke 15:32 Vip 0
POŠTOVAĆU NJEGOVU ODLUKU! Verica Rakočević progovorila o razvodu od tri decenije mlađeg supruga 13:35 Vip 0
SLAĐA ALEGRO PROGOVORILA O POTOMSTVU SA KNEDLOM U GRLU! Pevačica se slomila na pomen deteta, a evo i zašto 12:50 Vip 0
"UZIMAJU SPERMU PALIH BORACA" Počasni konzul Srbije u Izraelu otkrio šta se dešava sa poginulim vojnicima 16:25 Vesti 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
HITNO OGLAŠAVANJE VIŠEG JAVNOG TUŽILAŠTVA Uhapšeno 18 osoba zbog pranja para, svi detalji akcije! 14:04 Hronika 0