ZOLA BRUTALNO ODUVAO TRUDNU MILJANU! Priznao da je sve slagala, evo i kada su se čuli: "Ona me više ne zanima" 13:08 Vip 0
"DABOGDA TI SE DETE RODILO SA TRI GLAVE!" Marija Kulić izgovorila stravične kletve, pozvala Zolu, on sve javno otkrio! 19:41 Vip 0
ZOLA ODLAZI IZ SRBIJE NAKON ŠTO JE UCENIO PRODUKCIJU ELITE Momentalno se oglasio posle skandaloznog bekstva, otkriveno sve 19:28 Vip 0
OTKRIVENO GDE SU ZOLA I MILJANA? Evo gde se nalazi par nakon informacije da su pobegli iz rijalitija 10:45 Vip 0
MILJANA KULIĆ MOMENTALNO IZVEDENA IZ ELITE Polila Zolu vrelom kafom, produkcija hitno reagovala, pojavio se i snimak 09:40 Vip 0
MILJANA UPUTILA JEZIVE KLETVE ZOLI Kulićeva doživela pomračenje i izgovorila ove reči, jeca i plače na sav glas 09:47 Vip 0
Milica Veličković ZOLA SE SLOMIO, PA PROGOVORIO O MILJANI Čolić otvorio dušu, ne može da sakrije tugu zbog kraha ljubavi 10:35 Vip 0
N.Denda "ON SVE RADI ZBOG PARA" Neca raskrinkao ljubavni par u "beloj kući", svi im zavide na odnosu, a istina je skroz drugačija 20:40 Vip 0
N.Denda OVO MU NAJVIŠE SMETA Zola i Slađa progovorili o problemima u vezi, evo šta Čolić zamera Lazićevoj 14:00 Vip 0
Alo/N.Denda SKROZ ZABORAVIO NA MILJANU Svi se pitaju kako će Kulićeva reagovati kada čuje ono što je Zola rekao za Slađu 22:15 Vip 0
Alo/N.D. NE KRIJU EMOCIJE Zola i Slađa odlučili da ozvaniče vezu, pa su se prepustili strastvenim poljupcima 16:50 Vip 0
Alo/N.D. REKAO SAM SAMO CARU DA SMO TO RADILI... Zola I Slađa progovorili o svom odnosu, pa izneli nepoznate detalje 16:10 Vip 0
Alo/N.D. TRPEO MNOGA PONIŽENJA Lazar Čolić otkrio sa čime se susreo pre Zadruge, nije mu bilo lako da ovo podnese 14:35 Vip 0
Alo/N.D. BRUTALNO ISKREN Zola otkrio sve o odnosu sa Miljanom, evo šta će se desiti nakon što napusti Zadrugu 14:05 Vip 0
Alo/N.D. DOBILI TAJNI ZADATAK OD PRODUKCIJE! Zola i Car pred velikim izazovom, ako ovo ispune dobiće vrednu nagradu 14:20 Vip 0
Alo/N.D. OTKRIO SVE O MILJANINOJ DISKVALIFIKACIJI Zola otvorio dušu, progovorio o planovima sa Kulićevom, a u sve je umešao i Mariju 14:20 Vip 0
Alo/A.J. OTKRIO SVE O PRIJATELJSTVU SA CAREM! Zola ogolio dušu i progovorio o stvarima o kojima je dugo ćutao 19:55 Vip 0
Alo/B.S. ŠOKANTNA IZJAVA ZADRUGARA Zola optužio Kulićke da su pod crnom magijom, Marija ucenjuje Miljanu detetom 14:20 Vip 0
Alo/N.D. SLEDI JOJ DISKVALIFIKACIJA? Miljana krši pravila Zadruge, Zola otkrio šta mu je uradila, javnost zgrožena 16:30 Vip 1
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0