SVI NOSIMO OŽILJKE IZ TIH 78 DANA BOMBARDOVANJA Glumica progovorila o traumama iz prošlosti 15:42 Vip 0
Story/Alo/E.B. POTRESNO Svetozar Cvetković NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI, sin i ćerke ne pričaju sa njim, DETALJI SU ŠOKANTNI! 18:42 Vip 1
Alo/E.B. PREBRODIO RAZVOD! Svetozar Cvetković UHVAĆEN kako ljubi 15 godina MLAĐU KOLEGINICU, prizor šokirao javnost! (FOTO) 17:40 Vip 0
Story/Alo/E.B. OVA OSOBA JE JELENI ĐOKIĆ PONOVO IZMAMILA OSMEH NA LICE: Prebrodila razvod od Svetozara Cvetkovića, objavljena i fotografija! (FOTO) 20:30 Vip 0
Blic/Alo/N.S. UTORKOM I ČETVRTKOM IMAMO TOPLU VODU Jelena Đokić ogolila dušu, pa se osvrnula na brak sa Svetozarom Cvetkovićem 11:07 Razonoda 0
Naj žena.rs 20 GODINA RAZLIKE IH NIJE SPREČILO DA SE LUDO ZAVOLE, ALI LJUBAV NIJE USPELA Bivša supruga Svetozara Cvetkovića je poznata srpska glumica 08:26
Alo/A.M. OVAKVU JE NIKADA NISMO VIDELI Poznata glumica nakon razvoda od kolege pokazala zanosno telo, mami uzdahe (FOTO) 12:14 Razonoda 2
Alo/J.J. GLUMAČKE LEGENDE NA JEDNOM MESTU! Jelena Đokić je podelila fotografiju punu uspomena, retko ko je ostao ravnodušan! 18:52 Razonoda 0
Alo/A.J. GLUMCI SE RAZVELI NAKON 16 GODINA BRAKA! Vest o rastanku šokirala je javnost, a ovako je Svetozar govorio o supruzi Jeleni! 11:44 Razonoda 0
Alo/K.G. OGLASILA SE JELENA ĐOKIĆ NAKON VESTI O RAZVODU! Objavila fotografiju sa drugim muškarcem i uputila mu dirljive reči! (FOTO) 19:52 Razonoda 2
Alo/Đ.M. GLUMAČKI PAR SE RAZVODI NAKON 15 GODINA BRAKA! Svetozar i Jelena su krili detalje o svom odnosu mesecima, a jedna stvar ih je razotkrila! 08:34 Razonoda 1
Alo/K.S. NJIHOV RAZVOD ŠOKIRAO JE SVE! Poznati glumac ovako je govorio o ovoj supruzi, zvezdi serije "Crna svadba": Igrala mi je ćerku, ljubavnicu i ženu 07:35 Razonoda 0
Kurir/Alo/K.G. JOŠ JEDAN GLUMAČKI PAR SE RAZVODI! Svetozar Cvetković i Jelena Đokić odlučili da stave tačku na njihov brak! 22:00 Razonoda 0
Blic/Alo/K.G. SUPRUGA I ON SU ZVEZDE SERIJE "CRNA SVADBA" Glumac je dugo bio u medijskoj ilegali, a sada je odlučio da progovori o detaljima svog života 14:50 Razonoda 0
Najžena Jelenu Đokić gledamo u seriji CRNA SVADBA, a malo ko zna da je njen SUPRUG 20 godina stariji POPULARNI SRPSKI GLUMAC! 15:27
Najžena.rs IZBACILA JE SAMO DVE NAMIRNICE I SMRŠALA 50 KILOGRAMA: Jelena Dokić je super žena, a o njenoj transformaciji priča ceo svet! 17:16
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
TEROR GLASNE MANJINE SE NASTAVLJA Šačica pristalica opozicije blokira saobraćaj kod Skupštine (FOTO) 18:27 Vesti 1
POSLEDNJI NEDELJNI HOROSKOP U 2024. GODINI Pre nego što uđete u 2025. promenite jednu stvar, od 23. do 29. decembara je ključan pariod 17:29
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31