''DOLAZI IZ NEKOG DRUGOG VREMENA...'' Zejnu su pitali šta misli o Maji Nikolić i pljuvanju drugih učesnika PZE 25 19:05 Vip 0
"PATILA SAM JER SU ME ODBACIVALI" Zejna Murkić potpuno ogolila dušu, progovorila iskreno o svemu 15:10 Vip 0
"TO MI JE BIO NAJSTRAŠNIJI TRENUTAK U ŽIVOTU" Zejna progovorila o teškom periodu i nepristojnim ponudama 17:00 Vip 0
"AU ZEJNA, ŠTA TI BI..." Nakon što je javno isprozivala Maju Berović pevačica šokirala sve jednim postupkom! (VIDEO) 14:05 Vip 0
RAT MUZIČKIH ZVEZDA SE NE SMIRUJE Maja Berović brutalno odgovorila koleginicama zbog prozivki, obratila im se u prenosu uživo! 15:50 Vip 0
ZEJNA OPSOVALA MAJU BEROVIĆ! Sve se desilo u uživo uključenju, skandal neviđenih razmera! 11:07 Vip 0
MUČENICA, ISMEVA ROMSKI JAD! Karleuša brutalno udarila na Maju Berović zbog spota u mahali: Mi smo rasističko društvo! 10:23 Vip 1
ZEJNA SE NE ZAUSTAVLJA, UDARILA PONOVO NA MAJU BEROVIĆ! Pevačica za Alo!: Neka je bude sramota, jako neukusno!" 16:15 Vip 0
"DISKRIMINIŠEŠ ROME, IDI U BOSNU PA SNIMAJ SPOTOVE" Zejna žestoko odbrusila Maji Berović, bukti novi estradni rat! 16:00 Vip 0
UDAJE SE NAŠA PEVAČICA! Priznala konačno i zašto krije partnera, šokirala o prodaji fotografija sa venčanja 20:36 Vip 0
LGBT ZAJEDNICA TRPI DISKRIMINACIJU KAO I MOJI ROMI Zejna progovorila o Paradi ponosa na kojoj će biti kuma 22:37 Vip 0
ZEJNA MURKIĆ JE NOVA KUMA "BEOGRAD PRAJDA" Godinama se zalaže za prava žena i romske zajednice 14:05 Vip 0
DA SAM MUŠKO, BILA BIH GEJ Naša pevačica šokirala javnost priznanjem, svi se pitaju s kakvim partnerima je u vezi 06:30 Vip 0
"SAOPŠTIO MI JE DA RASKIDAMO, JA SAM PALA U NESVEST" Urnebesno priznanje pevačice nasmejalo sve u studiju 08:20 Vip 0
PROGNOZE KLADIONICA POSLE DRUGOG POLUFINALA PZE Njih pet su glavni favoriti, ali ona ubedljivo vodi! 11:53 Vip 0
MNOGE PEVAČICE GRADE KARIJERU PREKO KREVETA! Zejna iznela šok tvrdnje o ponudama menadžera i diskriminaciji 13:51 Vip 0
ONE ĆE BITI NOVE UČESNICE Jedna je poznata pevačica, drugu znate iz rijalitija, a treća će vam pomutiti razum 15:10 Vip 3
NE ZNAM DA LI IMAM NEKI PROBLEM... Zejna progovorila o emocijama, pa priznala da joj jedna stvar teško pada 09:20 Vip 0
Marija Kostić "U TRUDNOĆI SAM BILA JAKO NESIGURNA" Zejna otvorila dušu, pa otkrila šta je najbitnija stvar 22:30 Vip 0
Amina Jusović NJENE REČI BI SVAKO TREBALO DA ČUJE Zejna nikad otvorenije o tome kako živi! 07:20 Vip 0
''KATARINA GRUJIĆ ZASLUŽUJE USPEH MILICE PAVLOVIĆ'' Kaća stojički podnela kritike naroda, otkrila sočne detalje života sa Gobeljom (VIDEO) 14:47 Vip 0
NASTRADALI OTAC I ĆERKA Prve slike jezivog požara u Lazarevcu, stan izgoreo do neprepoznatljivosti (FOTO/VIDEO) 11:48 Hronika 0
BRENA U ZAGREBU IZVELA PEVAČICU KOJU JE POPOVIĆ OBOŽAVAO Cela sala pevala čuveni hit, atmosferu dovela do usijanja (VIDEO) 07:35 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
POSLANICI SNS SANJA DŽAJIĆ I NIKOLA LAZIĆ “U RINGU”! Svi smo mi ista krv, nasilje nikada nije rešenje! 20:00 Vesti 0
POGINULI VISOKI STRANI ZVANIČNICI I SEKRETAR MINISTARSTVA! Srušilo se nekoliko zgrada ministarstava zbog zemljotresa, novi detalji užasa u Mjanmaru! 12:48 Vesti 0
Uživo DRAGOCENO SKLADIŠTE MUNICIJE RAZNETO U DELOVE, ODMAH JE USLEDILA PAKLENA OSVETA Stižu strašni snimci sa fronta, bukti sukob Ukrajine i Rusije (VIDEO) 07:08 >> 14:56 Vesti 0
LUKU JE RODILA U 56. GODINI Doktori su je gledali u čudu, žene ubeđivale da će joj sin biti teško bolestan, evo kako on danas izgleda 12:19