RAT MUZIČKIH ZVEZDA SE NE SMIRUJE Maja Berović brutalno odgovorila koleginicama zbog prozivki, obratila im se u prenosu uživo! 15:50 Vip 0
ZEJNA OPSOVALA MAJU BEROVIĆ! Sve se desilo u uživo uključenju, skandal neviđenih razmera! 11:07 Vip 0
MUČENICA, ISMEVA ROMSKI JAD! Karleuša brutalno udarila na Maju Berović zbog spota u mahali: Mi smo rasističko društvo! 10:23 Vip 1
ZEJNA SE NE ZAUSTAVLJA, UDARILA PONOVO NA MAJU BEROVIĆ! Pevačica za Alo!: Neka je bude sramota, jako neukusno!" 16:15 Vip 0
"DISKRIMINIŠEŠ ROME, IDI U BOSNU PA SNIMAJ SPOTOVE" Zejna žestoko odbrusila Maji Berović, bukti novi estradni rat! 16:00 Vip 0
UDAJE SE NAŠA PEVAČICA! Priznala konačno i zašto krije partnera, šokirala o prodaji fotografija sa venčanja 20:36 Vip 0
LGBT ZAJEDNICA TRPI DISKRIMINACIJU KAO I MOJI ROMI Zejna progovorila o Paradi ponosa na kojoj će biti kuma 22:37 Vip 0
ZEJNA MURKIĆ JE NOVA KUMA "BEOGRAD PRAJDA" Godinama se zalaže za prava žena i romske zajednice 14:05 Vip 0
DA SAM MUŠKO, BILA BIH GEJ Naša pevačica šokirala javnost priznanjem, svi se pitaju s kakvim partnerima je u vezi 06:30 Vip 0
"SAOPŠTIO MI JE DA RASKIDAMO, JA SAM PALA U NESVEST" Urnebesno priznanje pevačice nasmejalo sve u studiju 08:20 Vip 0
PROGNOZE KLADIONICA POSLE DRUGOG POLUFINALA PZE Njih pet su glavni favoriti, ali ona ubedljivo vodi! 11:53 Vip 0
MNOGE PEVAČICE GRADE KARIJERU PREKO KREVETA! Zejna iznela šok tvrdnje o ponudama menadžera i diskriminaciji 13:51 Vip 0
ONE ĆE BITI NOVE UČESNICE Jedna je poznata pevačica, drugu znate iz rijalitija, a treća će vam pomutiti razum 15:10 Vip 3
NE ZNAM DA LI IMAM NEKI PROBLEM... Zejna progovorila o emocijama, pa priznala da joj jedna stvar teško pada 09:20 Vip 0
Marija Kostić "U TRUDNOĆI SAM BILA JAKO NESIGURNA" Zejna otvorila dušu, pa otkrila šta je najbitnija stvar 22:30 Vip 0
Amina Jusović NJENE REČI BI SVAKO TREBALO DA ČUJE Zejna nikad otvorenije o tome kako živi! 07:20 Vip 0
Olgica Kosovac SAKUPLJA SAVETE OD KOLEGINICA Zejna otkrila tajnu koju joj je Neda Ukraden rekla 00:30 Vip 0
Nina Denda "POKAZALA MI DA ISPOD HALJINE NE NOSI VEŠ" Zejna šokirala izjavom, pa otkrila koja velika zvezda joj je pokazala međunožje 15:30 Vip 0
Amina Jusović "SIGURNO NE BIH BILA 23. ILI 25. MESTO" Zejna Murkić žestoko oplela po Luk Bleku, pa otkrila zbog čega je razočarana! 08:05 Vip 0
Z. Z. BORBA Zejna Murkić i Dragan Ristić Kal traže podršku za malu Romkinju: Kaznite nasilnike! 07:00 Vesti 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
"VELIKA BRITANIJA JE SADA DIREKTNO UKLJUČENA U RAT" Šok izjava ruskog ambasadora u Londonu 17:18 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57