POTVRĐENA OPTUŽNICA PROTIV DOKTORA IZ SREMSKE MITROVICE Majka ispričala jezivo iskustvo nakon smrti bebe: "Tukao ju je" 07:56 Hronika 0
ČEKA SE OBDUKCIONI NALAZ Nakon smrti porodilje u Vranju smenjen načelnik Ginekologije u Vranju 11:34 Vesti 0
MINISTARSTVO ZDRAVLJA DOSTAVILO IZVEŠTAJ TUŽILAŠTVU Završen stručni nadzor u bolnici u Sremskoj Mitrovici zbog smrti bebe 10:27 Vesti 0
OSTAJE IZA REŠETAKA Produžen pritvor doktoru iz Sremske Mitrovice koji se sumnjiči za smrt bebe 14:16 Vesti 0
DOKTORI JOJ ODLAGALI POROĐAJ DOK NIJE PALA U NESVEST Prijave ombudsmanu za akušersko nasilje 09:28 Vesti 0
"PRIZNAJEM, NEKAD SE IZGUBE ŽIVCI..." Srpska doktorka pričala o akušerskom nasilju i PODELILA SRBIJU - urnišu je! "DELIĆE NAM ŠAMARE" 14:09 Vesti 0
"PRIVEDEN JE, BIĆE POKRENUT POSTUPAK" Grujičić o ginekologu iz Sremske Mitrovice: Nije smelo da se čaka da eksplodira na mrežama 10:26 Vesti 0
NAKON PRIJAVE AKUŠERSKOG NASILJA DONELI VAŽNU ODLUKU! Upravni odbor Opšte bolnice Sremska Mitrovica uveo novo pravilo za trudnice 10:04 Vesti 0
"MOJOJ BEBI JE OŠTEĆEN MOZAK, DOKTORI SU SKAKALI PO MENI" Oglasilo se tužilaštvo za Alo! povodom slučaja akušerskog nasilja u Vranju 14:00 Vesti 1
OGLASILI SE IZ BOLNICE U VRANJU Nakon što je porodilja prijavila akušersko nasilje, poručuju ovo 13:15 Vesti 0
"DOKTORI SU MI SKAKALI PO STOMAKU, BEBI JE OŠTEĆEN MOZAK" Priča porodilje iz Vranja koja je tužila lekare 11:42 Vesti 0
JOŠ JEDAN SLUČAJ AKUŠERSKOG NASILJA? Porodilja u Vranju prijavila lekare koji su je porađali 10:34 Vesti 0
OVO JE KAZNA KOJA PRETI DOKTORU IZ SREMSKE MITROVICE Majke čija su deca umrla nakon porođaja: Mora da odgovara ZA SMRT NAŠIH BEBA! 13:04 Vesti 0
OD PORODILJA ZATRAŽIO OVO Novo obraćanje Zaštitnika građana povodom slučaja akušerskog nasilja 13:51 Vesti 0
MARICA JE IZ BOLNICE BEBU VRATILA U SANDUKU Jeziva ispovest majke iz Sremske Mitrovice "Doktor mi je slomio rebro, stiskao mi je vilicu" 14:47 Vesti 0
"UGUŠILA SE DABOGDA" Ove žene su progovorile o akušerskom nasilju, doživele su horor! "ILI GUBIŠ NOGU ILI BEBU" 10:58 Vesti 0
M. J. STOP MALTRETIRANJU NA POROĐAJU Neke hrabre žene su pokrenule peticiju protiv akušera 07:00 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37
JEZIVE SCENE U TURSKOJ Hrvat doživeo jak udarac u glavu, Hitna pomoć momentalno reagovala (VIDEO) 19:25