BIZARAN TIKTOK HARA MEĐU OMLADINOM! Na sve strane leti kamenje, da li je ovo normalno?
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

U Srbiju je izgleda stigao novi tiktok izazov, a na udaru su se našli stanovnici naselja Stepa Stepanović, Rakovica, Novi Beograd... Još jedna "igra" opasna po život, a koje deca nisu ni svesna.

Naime, sakriveni sa strane deca gađaju vozila u pokretu i to kamenjem! Da stvar bude još gora, kada obave zadatak istrčavaju na ulicu, ne mareći za svoju bezbednost, a potom se snimaju i slikaju i naravno sve to kače na društvene mreže, prenosi Informer.

Na ovaj jezivi trend ukazala je stručnjak za sajber-bezbednost dece Katarina Jonev. Prema njenim rečima, ovo je apel i za roditelje da se pozabave šta im rade deca u slobodno vreme i da im ukažu na opasnost!

- Upozorenje za sve učesnike u saobraćaju, jer se izgleda pojavio novi tik-tok izazov u Srbiji! Poslednjih dana na više lokacija u Beogradu deca gađaju kamenjen automobile koji prolaze, a onda izlaze na ulicu i sve to snimaju. Tik-tok izazov ili samo njima interesantna igra, šta god da je, opasno je i veoma rizično i apelujem na roditelje da ukažu deci na opasnost i da im ukažu da tako ugrožavaju i svoje i tuđe živote - napominje Jonev.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading