Promo
Foto: Promo/Tamara

„Programi društveno odgovornog poslovanja, fundamentalni su stub poslovanja ALTA banke. Zbog toga smo vrlo ponosni što imamo priliku da po drugi put podržimo Niš i njegovu kulturnu scenu na ovaj način. Nedavno smo obeležili prvu godinu rada ekspoziture u Nišu, a naša iskrena posvećenost unapređenju zajednica u kojima poslujemo reflektuje se upravo kroz ovakve aktivnosti“, izjavila je direktorka ekspoziture ALTA banke u Nišu, Sandra Dejanović. 

Nišville Jazz Festivala, od svog osnivanja neguje vrednosti multikulturalnosti i prefinjen muzički ukus pojedinaca okupljajući najpoznatija imena domaće i svetske džez scene, ali i publiku iz svih krajeva sveta, te sa razlogom nosi titulu najposećenijeg džez festivala jugoistočne Evrope. Kao posvećen član zajednice u Nišu, ALTA banka sa velikim zadovoljstvom doprinosi njenom razvoju, aktivno učestvujući u promociji kulture i umetnosti ovog grada. 

Posetioci festivala, pored uživanja u muzičkom programu, imaće mogućnost da posete štand ALTA banke i sa iskusnim bankarskim savetnicima popričaju o svim uslugama koje Banka nudi, kao i da učestvuju u nagradnom konkursu „Točak znanja“ i na taj način osvoje nagrade. 

 

Vaša ALTA banka. 

STABILNA, SIGURNA I JAKA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading