Novi SAD
Foto: Printscreen/ns uživo

Kako se navodi u opisu Instagram stranice NS Uživo, koja je snimak i objavila, incident se dogodio u Partizanskoj ulici.

"Nepoznata žena skinula je srpsku zastavu sa zida firme, gazila po njoj, a zatim je i zapalila", piše u opisu videa.

Kako se vidi na snimku, žena je bacila trobojku na pod, potom je zapalila, najverovatnije upaljačem, a onda mirno stajala čekajući da zastavu uhvati plamen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

U jednom trenutku pored žene i zapaljene zastave prolaze sugrađani. Ipak, nisu obratili veliku pažnju na ovo krivično delo, te su samo odšetali dalje.

Čini se da je njihov postupak najviše razbesneo Novosađane u komentarima, jer po pitanju paljenja zastave nisu ništa učinili.

"Oduzimanje državljanstva i proterivanje u najbližu neprijateljsku zemlju", piše u jednom od komentara.

"Šta smo dočekali", zapitao se drugi Novosađanin.

"Tri godine minimum zatvora, posle oduzimanje državljanstva i proterivanje u matičnu zemlju. Ako je matična zemlja Srbija, onda oduzimanje svih prava i pogodnosti Srbije, ali ne samo njoj već i njenim pokolenjima", navodi jedan od korisnika Instagrama.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (5)

Loading
Predrag

21.09.2024 13:01

Objaviti imenom i prezimenom,a zatim u zatvor,na višegodišnju tešku robiju,bez prava žalbe i pomilovanja.Nakon robije oduzeti joj,i njoj i njenim potomcima, sva građanska, ustavom,zagarantovana prava.OLOŠ TEŠKI.

Rasa

21.09.2024 13:01

Krajnje je vreme da drzava konacno stane na put vandalizmu i neprijateljskom ponasanju, doticnu gospodju i njoj slicne strpati iza resetaka. Ziveo Aleksandar Vucic... zivela Srbija

Milena

21.09.2024 14:11

Da li je moguce da od ove drzave radi ko god sta hoce , pljuju po Srbiji, podrzavaju neprijatelje Srbije i zive ovde? Gde to ima, trazimo da Drzava reaguje.