REZULTATI SU ONO ŠTO OSTAJE Moćna poruka predsednika Vučića odjekuje Srbijom (VIDEO)
Printscreen

 

- Niko ne može da sakrije činjenicu koliko je Srbija napredovala, a ni da je Klinički centar Srbije izgrađen tek tako. Niko ne može da izbriše činjenicu koliko je novca uloženo u Hram svetog Save - rekao je predsednik Vučić.

 

Rezultati su ono što ostaje, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, uz snimak koji je objavio danas na instagram profilu, o razvoju Srbije u poslednjih nekoliko godina.

Uz kadrove izgrađenih puteva, sa otvaranja fabrika, novih zdravstvenih ustanova ili važnih objekata, poručuje se da niko neće moći da sakrije činjenicu koliko je Srbija ekonomski napredovala.

"Nije Klinički centar u Beogradu izgrađen tek tako. Nije autoput Miloš Veliki izgrađen zato što niko nije hteo 70 godina da ga gradi...", dodaje se u objavi.

Takođe ističe se i da niko neće moći da izbriše činjenicu da je u prethodnih nekoliko godina najviše novca uloženo u Hram Svetog Save, kao ni ko je podigao spomenik Stefanu Nemanji, niti ko je dao i na čiju inicijativu ime ulici Heroji sa Košara.

"Rezultati su ono što ostaje", zaključuje se u video snimku.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Gega

21.01.2022 14:10

Srbija svakim danom napreduje, to mozemo da vidimo!

Violeta

21.01.2022 14:56

Broj izgrađenih bolnica, škola, puteva, broj stranih firmi koji su otvorili svoja predstavništva u našoj zemlji, broj nezaposlenih koji je drastično smanjen su samo neki od rezultata koje niko ne može da ospori. I Srbija i dalje ne staje, već stalno raste i razvija se.

Jadran

21.01.2022 16:52

Mogu samo da izmišljaju aki dela se ne mogu osporiti. 1 delo 100 reči!

stevo

21.01.2022 21:35

Napredak Srbije je ite kako vidljiv na svim poljima,pogotovo gledajuci sa ekonomskog aspekta

Milan

21.01.2022 23:14

Ne moze niko da sakrije cinjenicu da je sve ovo izgradjeno, uradjeno i obnovljeno zahvaljujucu Vucicu. I da je u Srbiju ulozeno u ovih par godina najvise i da su sva ulaganja vidljiva i da su svi rezultati vidljivi. Dela su ta koja govore o radu ove vlade, a na drugima je samo da kritikuju i lazu, time se hrane izgleda.