PREDSEDNIK U KAĆU Vučić: Srbija nikad nije imala jaču vojsku, imamo dovoljno hrane i energenata i za sebe i za komšije! (FOTO/VIDEO)
Alo

Podsetimo, Vučić je juče bio i u Obrenovcu i Busijama, gde je građanima poručio da budućnost pripada samo onima koji rade i grade, a ne onima koji ruše. On je tom prilikom pozvao građane da izađu na izbore, i zahvalio im se što su ga sačekali u velikom broju i po ledenom vremenu.

Predsednik se građanima Kaća obratio u sklopu kampanje za predstojeće izbore

U okviru predizborne kampanje, danas, 13.03. sa početkom od 11 časova, u centru Bačke Palanke, održaće se miting Srpske napredne stranke. Na mitingu će govoriti i Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srbije i predsednički kandidat na predstojećim izborima.

Predsednik je izrazio veliku zahvalnost na ovako velikom broju okupljenih građana.

– Kada su u Beloj kući tražili da potpišen nezavisno Kosovo, odbili smo. Neko se veliko ludilo u svetu dešava i opšta je histerija i nije lako to izdržati jer smo se godinama borili za investitore. Ono što je važno jeste da je Srbija slboodarska zemlja, da vodimo računa o svojim prijateljima i da vodimo računa o napretku Srbije. Zato su za mene ključne reči ove kampanje odgovornost i ozbiljnost, ne vika i dreka – rekao je Vučić.

– Srbija nikad nije imala jaču vojsku. Ovo što se dogodilo u Zagrebu, nikad se ne bi dogodilo u Srbiji. Mi bismo tu letelicu oborili za pet minuta – rekao je Vučić.

Hoću da kažem ljudima u Kaću veliko hvala. Nisam sanjao da će ovoliki broj ljudi da me dočeka. Obično kad radimo nešto čujemo negacije, kritike, reči podrške gotovo nikad ne čujete, zato mi je ova podrška beskrajno značajna.

Srbija će imati dovoljno hrane i energenata i za sebe i za komšije. Da će biti lako, neće, mnoge zemlje imaće teške posledice, mi ćemo se truditi da imamo što manje posledice. Izbori nisu igra i država nije igračka. Na izborima se ne odlučuje za nekoga ko je lepši ili bolji, već za nekoga kome možete da verujete da uradi nešto u budućnosti.

– Uvek smo se borili za interese svog naroda i kad smo padali brzo smo ustajali i nastavljali borbu za naš narod i našu zemlju, i to je ono što ćemo da radimo u budućnosti – naglasio je Vučić.

Vučić je naglasio da je sedam fabrika izgrađeno u Novom Sadu.

– Sedam fabrika smo doveli u Novi Sad, a 40 godina pre toga nijednu veliku fabriku nismo otvorili i to su promene na koje sam ponosan. Ali nije dovoljno, moramo još da radimo, a ovaj napredak nam je dao snagu – rekao je Vučić.

Vučić je najavio otvaranje spomenika đeneralu Veljku.

– Pre 70 godina Jasenovac nismo smeli ni da spomenemo. Danas snimamo filmove o Jasenovcu. Ja ću za nekoliko dana da otvorim spomenik đeneralu Veljku, našem junaku, u Kruševcu. Što se neko drugi toga nije setio? – upitao je Vučić. Imamo jednu zemlju, koju volimo najviše na svetu, to je naša Srbija i o njoj moramo da brinemo i da vodimo računa o našoj deci – rekao je Vučić.

– Hoću da imamo još pet godina stabilnosti, ono što mislim da je važno jeste da moramo da budemo racionalni i pragmatični, a da uvek čuvamo svoje nacionalne interese – istakao je Vučić.

O napadima pojedinih članova opozicije, Vučić je rekao da je njegov odgovor ono što je uradio za Srbiju.

– Šta god oni rekli za mene, moj odgovor će da bdue ono što sam uradio. Moj odgovor su najnoviji voz i najmodernije pruge na prostoru bivše Jugoslavije, najbolji putevi, nove fabrike, bolnice, klinički centri, škole, domovi omladine, to je moj odgovor njima – rekao je Vučić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Nik

13.03.2022 10:18

Kad imo dovoljno hrane i za sebe i za komšije što je obustavljen izvoz?

Ivana

13.03.2022 10:22

Molim Vas predsednice prestanite da vodite brigu o komšijama koji nas mrze da li će imati dovoljno hrane.