Marinika Tepić
Foto: Alo/Foto: Prinstcreen

MO se ovim povodom oglasilo zvaničnim saopštenjem:

- Ukazujemo da je reč o grubom falsifikatu službene isprave ovlašćenih službenih lica VBA, dok javno izrečene tvrdnje ovim povodom dovode državne institucije u vezu sa dnevnopolitičkim temama.


Uredbom o vrsti, obliku i sadržaju službene legitimacije i izgleda značke VBA i VOA precizno je definisan njihov izgled, dok kod pokazane takozvane „legitimacije“ postoje značajna i očigledna odstupanja u obliku i sadržaju što nedvosmisleno potvrđuje da je reč o falsifikatu.

Ministarstvo odbrane najoštrije osuđuje svaku zloupotrebu simbola državnih organa kao i pokušaje da se naša institucija učini predmetom političkih manipulacija - navodi se u saopštenju.

Podsećamo, potpredsednica Đilasove SSP Marinika Tepić pokazala je tokom današnjeg gostovanja na N1 značku za koju tvrdi da je koristi obezbeđenje Srpske napredne stranke, uz ocenu da su one "gotovo identične značkama VBA".

Uz najavu hapšenja predsednika Srbije Aleksandra Vučića, te pretnji o "odbrani izbornih rezultata na ulici" ukoliko ne pobede, jasno je da se radi o još jednom jeftinom triku opozicije koja će pokušati sve, pa i udruživanje sa Kurtijevim institucijama, samo da se vrati na vlast u Srbiji.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading