duško marković
Foto: Printscreen/YouTube/ Vlada Crne Gore

Dajković je, uz poruku na platformi Iks objavio i video prilog u kojem, između ostalog, podseća da je Duško Marković bio na čelu crnogorske tajne službe u, kako kaže, najmračnija vremena kada su ubijani novinari, kada su prebijani politički neistomišljenici, kada su narko klaovi operisali po Crnoj Gori i kada su svercovane cigarete.

"I on će da donese neku promenu i osveženje u Crnoj Gori. Neće. Ja ga savetujem kao jedan ovako mladi političar: Nemoj da bacaš te pare, u penziji si, odmaraj uživaj, proputuj malo...", kaže Dajković za ADRIA TV.

Uveren da će se Marković na narednim izborima izblamirati i da ne može da osvoji više od četiri do pet posto podrške. Dajković tvrdi da sa  Markovićem niko neće hteti da sarađuje.

"Ko je lud da sarađuje sa Duškom Markovićem, sa čovekom koji je rekao da će posle 30. avgusta 2020, popove i Srbe da na traktorima šalje za Srbiju... E, nećeš Markoviću dok smo mi tu, nemoj da ti je palo na pamet, nemoj da trošiš to malo para što si šklapnuo sa strane kao što su svi to radili, uživaj u penzionerskim danima i pusti politiku...", naveo je Dajković.

U Podgorici je ranije danas promovisana Stranka evropskog progresa, čiji je jedan od osnivača Duško Marković, koji je tri decenije sarađivao sa nik sa Milom Đukanovićem, dugogodišnji direktor crnogorske tajne službe i premijer Crne Gore u poslednjem mandatu vlasti DPS-a.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading