milan knežević
Foto: Printscreen/YouTube/ Vijesti Online

Knežević je ukazao da Monstat, nadležno telo za zvaničnu statistiku u Crnoj Gori, stalno objavljuje nove razloge zašto rezultati još uvek nisu objavljeni.

"Ja ih očekujem od 2023, a kada ga očekuje Monstat to morate da pitate njih pošto su najavili da će to biti u prvih šest meseci, pa evo smo sad ušli u polovinu osmog meseca. Najavljuju nam stalno da imaju problema sa tim tenderima, softverima i šiframa", naveo je Knežević.

Ironično je primetio da bi popis stanovništva do sada i "ručno" bio završen i u Indiji iili Pakistanu te da su problemi sa softverom samo izgovori.

"Ponavljam još jednom da smo organizovali popis u Indiji i Pakistanu do sad bi se ručno izbrojali, a evo u Crnoj Gori nikako da se izbrojimo i počinjem da sumnjam da je ovde očigledno problem što je broj Srba porastao u odnosu na prethodni popis i što je većinski jezik u Crnoj Gori srpski. E to je izgleda nekome problem da objavi rezultate kako ne bi ona druga strana saopštila da je nezadovoljna i da je to put ka okupaciji Crne Gore", ukazao je Knežević.

Konstatovao je da zbog onih koji bi bili nezadovoljni rezultatima, ostali građani Crne Gore uzaludno čekaju da "softver proradi".

"E upravo zbog toga što su oni nezadovoljni mi čekamo softver kao što su Vladimir i Estragon čekali Godoa", zaključio je Knežević, piše "Kosovo online".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading