putin crna pozadina
Foto: EPA/EPA/ MAXIM SHIPENKOV

- Rusija prolazi kroz teška vremena, ali sada je trenutak moćne konsolidacije, želje da se ojačaju temelji duhovnosti, stvore uslovi za razvoj privrede, rekao je predsednik Vladimir Putin, prenosi Ria.ru

Ruski lider održao je u utorak ceremoniju dodele državnih nagrada u Кatarininoj sali Кremlja. Najviša državna priznanja obeležila su delatnost Rusa za izuzetna dostignuća u oblasti kulture, kosmonautike, obrazovanja i niza drugih oblasti.

- Da, i mi smo danas više puta pričali o tome: Rusija sada prolazi kroz teška vremena. A rekli su i da nikada nije bilo lakih vremena. Ali ipak, danas je poseban trenutak naše moćne konsolidacije, zaoštravanja našeg nacionalnog osećanje, želja da se u bilo čemu jačaju temelji naše duhovnosti, da se stvaraju uslovi u sferi privrede, proizvodnje, obrazovanja naših mladih ljudi kako bi se obezbedila bezuslovna budućnost naše zemlje. A vi svoju činite vidljivom , opipljiv doprinos ovome. Hvala vam puno na ovome. Srećno! — rekao je Putin završavajući ceremoniju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading