evropa sad
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen/ RTCG - Zvanični kanal

Jasno je bilo videti na fotografijama da na konsultacijama kod Milatovića, u delegaciji Spajića nije bilo predstavnika CIVISA, Ujedinjenje i Novske liste, koji zajedno imaju 3 poslanika. To znači da Spajić, koji je sa sobom na konsultacije poveo nezavisnog kandidata Seida Hadžića i poslanicu Alternative Jelenu Nedović, nema bezrezervnu podršku najmanje 3 poslanika sa svoje liste.

Kako saznajemo, predstavnici CIVISA i Ujedinjene koji su bili na listi Evrope sad imaće u ponedeljak i utorak zasebne konsultacije kod Milatovića, što znači da Spajić iz dana u dan gubi podršku i svoje liste, a kamoli koalicionih partnera.

I sam Spajić je nakon razgovora sa Milatovićem indirektno priznao da je upitno da li ima većinu za sastavljanje nove vlade.

„Mislim da smo ubedili predsednika da imamo većinu za mandatara i za formiranje vlade“, rekao je Spajić.

Porukom da misli da je ubedio Milatovića da mu da mandat, a iza sebe nema ni svoju listu, dovoljno govori o kapacitetima samog Spajića da zaista dobije mandat za sastav vlade, a to dalje implicira da je Milatović u ozbiljnom problemu oko davanja mandata mandataru za sastav vlade.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading