Borba kengura i psa
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Snimio je sebe kako juri u reku u australijskoj divljini da spase svog ljubimca od divlje životinje.

Čovek je ušao i pokušao da se bori sa kengurom. Nažalost, rekao je da su njegove borilačke veštine  „neefikasne“ u ovom slučaju.


Podeljen na TikTok-u od strane škole borilačkih veština Mildura u Viktoriji, video je pregledan više od 2,5 miliona puta za samo 10 sati. Na snimku, koji ima natpis „borilačke veštine su za sve, čak i za kengure“.

Kengur se može videti kako drži psa tik iznad vode.

Borba kengura i psa

Foto: printscreen/TikTok

 

 

Čovek tada juri u reku da pokuša da spase svog ljubimca i može se čuti kako psuje kengura i viče: "Ubiću ti j..... glavu. Pusti mog psa". 

Nekoliko trenutaka kasnije, kengur juriša na čoveka, ispruživši ruke i kandže prema njemu. Snimak tada postaje crn jer je kamera verovatno izbijena iz ruke čoveka i u vodu tokom borbe. Zvukovi borbe se ipak mogu čuti, a onda se video ponovo pojavljuje. Sada prikazuje kengura koji stoji visoko u reci i pas je slobodan. Čovek prska vodom kengura dok juri ka obali i izlazi iz reke, smejući se i psujući životinju.


Kengur ostaje u reci

 

Korisnici TikTok-a bili su potpuno zbunjeni celim videom. Jedna osoba je pitala da li kenguri „jedu“ pse jer su videli da divlja životinja pokušava da udavi ljubimca. Drugi je priznao da su mislili da je kengur u jednom trenutku udavio čoveka ispred njegovog psa.

 

Vidra ženi odgrizla uvo

 

U još jednom veoma neobičnom napadu životinje, ženi u SAD nedavno je vidra odgrizla uvo.

Džen Rojs, iz Bozemana u Montani, plutala je rekom Džeferson sa dva prijatelja ranije ovog meseca kada ju je životinja napala oko pet minuta. Džen (37) je zadobila višestruke povrede lica i udova, uključujući i deo uva koji joj je odgrizen. Rekla je da je mislila da bi mogla da umre u napadu - a zbog njihove udaljene lokacije morala je da čeka skoro sat vremena da stignu hitna pomoć. Napadi vidra su neverovatno retki - procenjuje se da je bilo samo 59 napada vidra sa povredama ili smrtnim slučajevima širom sveta od 1875.godine

 

@alo_portal Da možete da vratite vreme unazad, šta biste savetovali dvadesetogodišnjeg sebe? 🤔 #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #foryoupage #viral ♬ original sound - Alo_portal


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading