Najdžel Faraž
Foto: Printscreen/EPA/Društvene mreže

Žena je optužena za napad nakon što je mlečni šejk bačen na lidera partije "Reforme Ujedinjenog Kraljevstva" Najdžela Faraža.

Policija Eseksa saopštila je da će se Viktorija Tomas Bouen (25) pojaviti pred Sudom za prekršaje u Kolčesteru u utorak, 2. jula.

Policija je saopštila da se optužbe odnose na incident u kojem je piće bačeno na čoveka u oblasti istočne Marin Parejd, u gradu Klakton, u u utorak oko 14.10 časova.

Nakon incidenta, Viktorija je objavila bezobraznu šalu na račun lidera stranke Reform UK i podelila fotografiju u celoj dužini na kojoj blista zadnjicom u oskudnom donjem vešu sa reklamom za svoj sajt za odrasle.

Najdžel Faraž

EPA/Društvene mreže

 

Plavokosa kreatorka sadržaja uparila je svoj bezobrazni selfi u ogledalu sa stihom iz Kelisinog hita "Milkshake" iz 2003. godine.

Takođe je ponovo podelila sliku na kojoj je zaobišla bezbednosni tim gospodina Faraža i bacila lepljivi sadržaj svoje posude u lice kandidata za Klakton.

Najdžel Faraž

EPA/Društvene mreže

 

Sam gospodin Faraž se našalio na svoj račun, podelivši kratak snimak sebe - u čistom odelu i kravati - kako podiže posudu sa milkšejkom poznatog lanca brze hrane pred kameru.

"Moj milkšejk dovodi sve glasače na miting", rekao je.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading