Velika Britanija
Foto: Alo/Društvene mreže

 Rejčel se preselila kod drugarice Džejni Lin Rid 1995. godine kada je imala samo 22 godine. U to vreme, Rejčel je bila život i duša veze, ali neki prijatelji su smatrali da je Rid imao „izraz ogorčenosti“ kada je njena drugarica bila sa drugim ljudima ili plesala sa muškarcima u barovima.

Gledajući seriju , Rejčel je objasnila kako je naivno učinila Rida korisnika „veoma velike“ polise životnog osiguranja nakon što joj se rodio sin Rajder.

A Rid, koji se brinuo o detetu kada Rejčel nije bilo dobro, čak bi preuzeo starateljstvo nad detetom ako Rejčel umre.

Stvari su se pogoršale kada je Rid pokušao da preuzme starateljska prava nad Rejčelinim sinom dok je ona bila zaglavljena u krevetu i oporavljala se od teške operacije kičme. Rejčel iz Solt Lejk Sitija, SAD, samo je nazvala policiju jer je Dženi držala svog dečaka.

Par je obnovio svoje prijateljstvo i vratio se zajedno nakon što su Rejčel i njen sin bili u stambenom skloništu. Bilo je to tada, jedne noći, kada su Rejčel i Dženi gledale pravi kriminalistički dokumentarac za koji ona kaže da je možda izazvala sopstveno moguće ubistvo.

Ona se priseća jezivog trenutka kada su gledali dokumentarac o medicinskoj sestri koja je fatalno upotrebila sukcinilholin na pacijentu, što je kasnije otkriveno obdukcijom. Rejčel je ispričala Ridu kako je medicinska sestra bila "idiot" jer nije koristila nešto što se ne bi pojavilo obdukciono.

Ona je rekla: "To je bio takav razgovor koji smo vodili toliko puta sa različitim diskusijama o pravom zločinu da nije isticao. Ali sada vidim da sam ja planirala svoje ubistvo."

Zaplet se zgusnuo 2019. kada je Rejčel rekla da ju je Rid stavio u krevet i dao joj uobičajene lekove. Sledećeg dana, šokantno se probudila u bolnici sa opasno niskim nivoom šećera u krvi.

Objasnila je: "Pošto nisam dijabetičar, niti sam imala problema sa dijabetesom, ovo je bilo šokantno za sve, uključujući i mene."

Nakon što je puštena iz bolnice, Rejčel se ponovo suočila sa istim zastrašujućim iskušenjem, što je dovelo do osmodnevnog boravka radi opsežnog testiranja. Uprkos zbunjenosti lekara, ona je poslata kući, samo da bi se našla kako očajnički konzumira šećer da bi održala svest. Još jednom se vratila u bolnicu sa naglom padom šećera u krvi.

U međuvremenu, FBI je istraživao nekoga ko pokušava da kupi smrtonosnu bakteriju poznatu kao stafilokok aureus otporan na vankomicin (VRSA) na mračnoj mreži, trag koji ih je na kraju odveo pravo do Rida.

Agenti su otkrili da bi bakterije potencijalno mogle biti smrtonosne za nekoga sa kompromitovanim imunološkim sistemom, poput Rejčel, dajući Rid i motiv i priliku da naudi njenom prijatelju. Verovali su da će to omogućiti Ridu da dobije starateljstvo nad detetom.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading