hrvatska policija
Foto: Alo/Printscreen/Youtube

Karlovačka policija prijavila je tuču u saobraćaju koja se dogodila u subotu u Ogulinu u kojoj su učestvovali policajac van dužnosti na motociklu i maloletnik na traktoru.

- Postupajući po zaprimljenoj prijavi policijskog službenika da ga je, dok je bio van službe, maloletno lice lakše povredilo i pretilo smrću, a nakon što ga je u subotu popodne, 6. juna, u Ogulinu upozorilo na prebrzu vožnju traktorom kojom je ugrozio njega i njegove sinove na motociklu, policijski službenici Policijske stanice Ogulin izvršili su uviđaj - saopštila je policija.

Svađa eskalirala u fizički sukob

- Okončanim uviđajem utvrđeno je da je policijski službenik tokom sukoba fizički napao maloletno lica dok je bio na traktoru i lakše ga povredio, nakon čega ga je maloletnik udario metalnim klinom u lice u pokušaju da ga fizički ukloni sa sebe i pritom mu pretio ubistvom - dodaje se.

Zbog sumnje da je policijski službenik počinio krivično delo nanošenje telesnih povreda, a maloletnik krivično delo pretnje, uz krivičnu prijavu nadležnom državnom advokatu, danas su predati pritvorskom nadzorniku PU karlovačke, prenosi Index.hr.

- Budući policijski službenik nije radnik PU Karlovac, o događaju je upućen njegov nadležni rukovodilac koji će odlučivati o daljim merama i radnjama iz Zakona o policiji - saopšteno je iz karlovačke policije.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading