hitna pomoć
Foto: Alo/Foto: Alo!

Postupajući po prijavi, policija je došla do saznanja da je Ž.M. iz Laktaša upotrebom fizičke snage napao oštećenu osobu koja je zadobila povrede, odnosno da je došlo do verbalne rasprave i fizičkog sukoba između lica Ž.M. i L.M. iz Laktaša.   

"L.M. je podvrgnut ispitivanju na prisustvo alkohola i utvrđeno je prisustvo od 0,47 g/kg alkohola u organizmu. Oštećenom licu i licu Ž.M. je ukazana lekarska pomoć na Univerzitetskom - kliničkom centru Republike Srpske, a Ž.M. je podvrgnut ispitivanju na prisustvo alkohola, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo od 0,47 g/kg alkohola u organizmu", navode iz PU Banjaluka.

O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjluka, koji se izjasnio da se nakon kompletiranja predmeta protiv lica Ž.M. dostavi izveštaj o počinjenom krivičnom delu telesna povreda.

Takođe, obavešten je i dežurni sudija osnovnog suda u Banjaluci - Odelenje za prekršaje, koji se izjasnio da se protiv lica M.Ž. dostavi izveštaj o počinjenim prekršajima iz članova 8. i 12., a protiv M.L. zbog počinjenog prekršaja iz člana 12. Zakona o javnom redu i miru.

Bonus video:

 

@alo_portal Stanarka zgrade u kojoj je godinama bila zatočena devojčica, otkrila je detalje o zvukovima koji su dolazili iz stana. Ona je navela da tek sada povezuje krike koje su stanari povremeno čuli i novu ženu koju su povremeno viđali. Ceo intervju možete pročitati klikom na link u opisu profila 📲 #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #zatocena #fypシ #fyp #srbija ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading