Devojka udarila glavom u stub
Foto: Printscreen/printskrin/Jutjub

Devojka iz južnog Tajlanda izbegla je ozbiljne povrede nakon što je glavom udarila u stub dok se naginjala kroz vrata voza u pokretu.

Na snimku koji kruži mrežama, 19-godišnjakinja stoji unutar voza, nagnuta kroz otvorena vrata. Zatim izlazi na stepenik ispred kabine voza, držeći se za rukohvate, okreće se i naginje unazad.

Delić sekunde kasnije, njena glava udara u stub pored pruge. Devojka tada gubi ravnotežu na stepeniku, ali se i dalje drži za rukohvate. Video se zatim prekida.

U drugom snimku incidenta, ona je prikazana kako čuči izvan voza u pokretu, a zatim pada na prugu dok voz nastavlja dalje.

Železnica Tajlanda (SRT) je u objavi na Fejsbuku 13. avgusta navela da se incident dogodio 5. avgusta u 15.15 časova, kada je voz napustio stanicu Ban Ton Don u Fatalung provinciji i krenuo ka Nakon Si Tamaratu.

Provincija Fatalung se nalazi na jugu Tajlanda, otprilike 850 kilometara od glavnog grada Bangkoka.

SRT je dodala da se incident dogodio dok se voz kretao malom brzinom, jer je tek napustio stanicu.

Nesrećnica je zadobila otok na glavi i prevezena je u bolnicu Fatalung, koja je udaljena oko 20 minuta vožnje automobilom. Rendgenski snimak je pokazao da nije zadobila ozbiljne povrede, te je puštena kući.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading